Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki w takim razie zobaczymy co lekarz powieZależy czy wszystko jest ok. Po serduszku można już spokojnie iść do normalnego gina prowadzącego ciążę zeby ci założył kartę, ale i tak zależy też jakie miałaś leki do procedury i jak masz z nich schodzić. Ja do kliniki chodziłam po serduszku jeszcze chyba 2 razy, ale to bardzo indywidualna kwestia.
I gitara podejście bojowe więc jak ma się nie udać!U mnie wyniki takie jak przewidywałam, żaden cud się nie wydarzył, beta 0,1.Czekamy na wizytę i jak wszystko będzie ok, to działamy dalej już w kolejnym cyklu. Kurde, kiedyś musi się udać...
W takim razie bedziemy szly prawie rownoTak dokładnie, mam planowany transfer ( wstępnie ) 21.10 czyli 18 dnia cyklu, 1 blastocysty.
Przytulam i do boju!U mnie wyniki takie jak przewidywałam, żaden cud się nie wydarzył, beta 0,1.Czekamy na wizytę i jak wszystko będzie ok, to działamy dalej już w kolejnym cyklu. Kurde, kiedyś musi się udać...