Liliana87
Fanka BB :)
Aaa ;( kurde !Nie chodzi o wystrzelenie, już hest ich za dużo i punkcji nie będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa ;( kurde !Nie chodzi o wystrzelenie, już hest ich za dużo i punkcji nie będzie.
Wiesz może będziesz przykładem pięknej ciąży takiej bezobiawowej jak w filmachJa chcialabym miec objawy i wymiotowac wtedy mialabym namacalny dowod ze tak w brzuchu cos jest. A tak buba...
Zprawdze w domu i dam znać bo teraz w pracy jestemOoo to ciekawe.. bo ja mam ciągle bóle brzucha, ale mówią ze to zespół jelita drazliwego. Napisz proszę jak to genetyczne badanie się nazywa![]()
Nie licze na toWiesz może będziesz przykładem pięknej ciąży takiej bezobiawowej jak w filmachZero wymiotów, piękne włosy i paznokcie
![]()
Ciekawa bo takich przytykow do elektoratu PIS I samego prezesa było tu duzo więcej, to dlaczego nagle oskarżenie o obrażanie innych jest skierowane wobec mnie? Już dość mamy pod górkę z iVF w Polsce , napisałam że to stereotyp bo oczywiście to są tylko statystyki i większość to nie znaczy wszyscy! Znam dużo osób że wsi która nie cierpi polityki PISu i też mi przykro że są wrzucani do jednego wora...A mi jest przykro, że kogoś ze wsi, z niskim wykształceniem czy osoby w jakimś tam wieku nazywa się 'ciemnotą'... trzeba się trochę szanować bez względu na poglądy...
I żeby nie było też jestem absolutną przeciwniczką P..S i zgadzam się z Wami, ale można się wypowiadać bez obrażania innych. I pamiętajcie że punk widzenia zależy od punktu siedzenia...
Napisałam ogólnie a że akurat pod Twoim postem to może dlatego że był najmocniejszy...Ciekawa bo takich przytykow do elektoratu PIS I samego prezesa było tu duzo więcej, to dlaczego nagle oskarżenie o obrażanie innych jest skierowane wobec mnie? Już dość mamy pod górkę z iVF w Polsce , napisałam że to stereotyp bo oczywiście to są tylko statystyki i większość to nie znaczy wszyscy! Znam dużo osób że wsi która nie cierpi polityki PISu i też mi przykro że są wrzucani do jednego wora...
Najmocniejszy to może Twoje zdanie. Mi się nie podoba że jesteśmy nazywani gorszym sortem i że my i nasze dzieci będziemy wiele lat spłacać długi po tym rządzie..oraz to jak się szykanuje dzieci poczęte przez IVF...Napisałam ogólnie a że akurat pod Twoim postem to może dlatego że był najmocniejszy...
Myślę że nie jednej z nas rodzice, siostra czy brat głosowali na PiS i to ich sprawa my na to wpływu nie mamy...
Mi się nie podoba to że są tak nazywani i tyle...
Wysoki poziom homocysteiny – dlaczego warto zrobić badanie MTHFR?Najczęstszą genetycznie uwarunkowaną przyczyną umiarkowanej hiperhomocysteinemii jest polimorfizm genu kodującego MTHFR. Jest to mutacja punktowa, polegająca na zamianie cytozyny na tyminę w pozycji 677 (C677T), prowadząca do zamiany alaniny na walinę. [1]