@Śliwka12345 a dlaczego Pasnik dal Ci accofil? Co u Ciebie wyszlo nie tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7/8 dpt, ale najlepiej żebyś miała 2 pomiary, żeby widzieć kierunek. Dziewczyny mówią że zastrzyk utrzymuje się do 10dpt,ale moje 2500 pregnylu zeszło poprzednio w 7dpt.Ale mi łatwo mówić bo i tak w klinice mam 3 weryfikacje (3/4 dpt, 6/7 i potem 8/9 dpt jakoś tak), więc mam zapewnione emocje od samego początku. I to cholernie trudne a dla mnie jak na razie niewykonalne, żeby wytłumaczyć sobie ze te 2 pierwsze pomiary są niemiarodajne, a dopiero ten trzeci rozstrzyga finalnie. Zostały mi jeszcze 2 mrozaczki więc, oby którys z nich chciał za mną zostaćA jak myślisz kiedy najwcześniej robić betę jak w dniu transferu blastki będę brała pół zastrzyku ovitrelle?
Miałas podana blastke tak? To w 5 dpt wychodzi beta.3dpt nie wyszło więc nie wiem![]()
Jeżeli wytrzymam to pójdę na betę 9 dpt, a to okaże się w praniu7/8 dpt, ale najlepiej żebyś miała 2 pomiary, żeby widzieć kierunek. Dziewczyny mówią że zastrzyk utrzymuje się do 10dpt,ale moje 2500 pregnylu zeszło poprzednio w 7dpt.Ale mi łatwo mówić bo i tak w klinice mam 3 weryfikacje (3/4 dpt, 6/7 i potem 8/9 dpt jakoś tak), więc mam zapewnione emocje od samego początku. I to cholernie trudne a dla mnie jak na razie niewykonalne, żeby wytłumaczyć sobie ze te 2 pierwsze pomiary są niemiarodajne, a dopiero ten trzeci rozstrzyga finalnie. Zostały mi jeszcze 2 mrozaczki więc, oby którys z nich chciał za mną zostać

To superHej dziewczyny, melduje ze ja właśnie wybudziła się po punkcji. Na razie nic nie wiem. Dostałam coś do picia i czekam na jedzonko. Boli mnie lewa strona ale do wytrzymania. Wg lekarzy wszystko poszło zgodnie z planem. Może potem będzie jakieś spotkanie z lekarzem. Mąż już w drodze
Za mało kirow i to chyba dlatego@Śliwka12345 a dlaczego Pasnik dal Ci accofil? Co u Ciebie wyszlo nie tak?
Tak blastke. Nie miałam tego w planach no ale tak wyszło zobsczymyMiałas podana blastke tak? To w 5 dpt wychodzi beta.
Mam rezultat, pobrali w sumie 36 komórek. Pytałam 2 razy bo myślałam ze źle usłyszałam. Zalecenia tylko leżenie i ewentualnie toaleta. Zero ciężkich prac. Dużo pic. W tym tygodniu jeszcze badanie krwi i 24.10 badanie usg. 12.11 spotkanie z doktor prowadząca i wtedy dowiemy się ile mamy zamrożonych zarodków i wtedy tez będziemy układać plan pod transfer [emoji4] trzymajcie kciuki za dorodne blastki