Śliwka12345
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o to czy zarodek jest zdrowy czy nie to nie wiem natomiast beta 6dpt 25.69. Ale przy pierwszym transferze też miałam podobny wynik ale 7dpt i była biochemia@Śliwka12345 kochana co u ciebie? Masz już wyniki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli chodzi o to czy zarodek jest zdrowy czy nie to nie wiem natomiast beta 6dpt 25.69. Ale przy pierwszym transferze też miałam podobny wynik ale 7dpt i była biochemia@Śliwka12345 kochana co u ciebie? Masz już wyniki?
Pociesze cie u mnie brązowe jak widzę to luzik palpitacji dostaje po całej składce żywej krwi.Mi cal y czas mówili jak brązowe to nic jak czerwono konsultowacMalo sie dziewuszki udzielam ale podczytauje w kazdej wolnej chwilija dzis rano to zawal...wstaje 3:30 siusku ...wstaje z kibelka a tam kap kap kap brazowa ciecz jak stara krew i cala wkladka jak poczatek okresu. Ja palpitacje,placz budze mojego a maz na to ze jak beda bole czy zywa krew to jedziemy na IP ale jak bez boli i tylko braz to mam zasnac do rana nie stresowac maluszka i do ginekologa zasuwac. Ale jak tu spac...wyzylam sie na nim oczywiscie ,ze nie panikuje jak ja
rano lece do lekarza a lekarz na to ,ze z naszym dzidziem ok serce bije i mam sie obserwowac i ,ze albo przy rosciaganiu macicy cos sie uszkodzilo albo jak mialam podane dwa zarodki a przyjal sie jeden to ten jeden jakos kiedys musi stamtad wyleciec i sie oczyscic i ze braz to stara krew i z dzidziem ok a zywej krwi nie ma bo badal. Normalnie ze lzami w oczach szlam do tego lekarza. Dzidziol to mnie o zawal przyprawi zanim zdaze urodzic
![]()
Noooo wierze , ze lekko nie jest .. ale pewnie każdego dnia będzie lepiejNo i jestem w domku, obolała jak diabli, zmasakrowali mi podwozie. Teraz się obkurcza bo czuje takie ściąganie w środku. Teraz codziennie mierzenie temperatury i ważenie się [emoji23]
Jeżeli chodzi o to czy zarodek jest zdrowy czy nie to nie wiem natomiast beta 6dpt 25.69. Ale przy pierwszym transferze też miałam podobny wynik ale 7dpt i była biochemia
[/QUOTE
Co się nie chwalisz kochana, super wynik , a teraz trzeba być dobrej myśli![]()
Trzymam kciuki, daj znać za 2 dni jaki przyrost.He he no puki co jeszcze pamiętam dramat z zeszłego roku i nie chce się nastawiac...
Juz bede teraz spokojniejsza....mozePociesze cie u mnie brązowe jak widzę to luzik palpitacji dostaje po całej składce żywej krwi.Mi cal y czas mówili jak brązowe to nic jak czerwono konsultowac
Może zrobię dopiero w piątekTrzymam kciuki, daj znać za 2 dni jaki przyrost.
Chodziło mi o beteJeżeli chodzi o to czy zarodek jest zdrowy czy nie to nie wiem natomiast beta 6dpt 25.69. Ale przy pierwszym transferze też miałam podobny wynik ale 7dpt i była biochemia![]()
Noooo wierze , ze lekko nie jest .. ale pewnie każdego dnia będzie lepiej [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Jesteś na chorobowym ?