Margit2018
Fanka BB :)
Też się ogromnie cieszę niech będą z tego piękne dzieci. Z całych sił.Jestem taka szczęśliwa żeby tylko sie udało odrazu i żebym mogła wrócić co roku po moje blastunie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji3059]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się ogromnie cieszę niech będą z tego piękne dzieci. Z całych sił.Jestem taka szczęśliwa żeby tylko sie udało odrazu i żebym mogła wrócić co roku po moje blastunie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji3059]
Dziewczyny. Dzwoniłam właśnie zapytać o nasze trzy maleństwa. Dwa są piękne, jeden troszkę odbiega. Ale dziela się nadal. Czekamy jeszcze jutro i w czwartek transfer zaplanowany.
Tu mam pytanie. Czy któraś z Was korzystała z embrioglue? Zaproponowali nam jego użycie. Macie jakieś opinie na ten temat, warto wziąć pod uwagę?
Ja przy pierwszym transferze miałam embrioglue transfer nieudany przy drugim nie brałam i tez nie wyszło teraz sie szykuje do 3 podejścia i znów zrobię z embrioglue w koncu musi zaskoczyć![]()
Taaak ja troche pozniej chyba niz wy bo to dopiero poczatek 7 tygodnia
Ja mialam 3 dniowy zarodek podany embrioglue i transfer udanyJa właśnie wracam po transferze z embriglue i według naszego lekarza i wewnętrznych badań kliniki warto przy 5 dniowych zarodkach jednak przy 3 dniowych już nie polecają. Nie dawno tez pytałam na forum. Opini jest wiele ale my się zdaliśmy na lekarza. Trzymam kciuki![]()
Mam to samo i nie dawno tez Wam panikowalamTez mam 7tydzien. Jednego dnia boli mnie brzuch, innego spokoj. Jednego kreci mi sie w glowie i mam mini mdlosci, drugiego nic. Przez wiekszosc czasu nie mam zadnych dolegliwosci.
Tylko spokoj moze nas uratowac [emoji12]
Dopisuje sie. Mialam 3 dniowy zarodek i sami embriolodzy i lekarz polecali embrioglue i pierwszy transwer i udanyJa mialam 3 dniowy zarodek podany embrioglue i transfer udany![]()
Ja skorzystałam nie duży koszt a zawsze wartoDziewczyny. Dzwoniłam właśnie zapytać o nasze trzy maleństwa. Dwa są piękne, jeden troszkę odbiega. Ale dziela się nadal. Czekamy jeszcze jutro i w czwartek transfer zaplanowany.
Tu mam pytanie. Czy któraś z Was korzystała z embrioglue? Zaproponowali nam jego użycie. Macie jakieś opinie na ten temat, warto wziąć pod uwagę?
a jak go ocenisz nieraz widzę że u Niego bardzo długie wizyty są:-)Dr przybycien