Ruda08
Fanka BB :)
Synevo robi kochana@Śliwka12345 jak tam wyniki bety? Nie mialas mieć wczoraj? Ja tu cały czas kciuki trzymam
Może któraś z Was robiła cytokiny w Gdańsku? Nigdzie oprócz invicty nie mogę znaleźć, a oni z regoly maja najdroższe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Synevo robi kochana@Śliwka12345 jak tam wyniki bety? Nie mialas mieć wczoraj? Ja tu cały czas kciuki trzymam
Może któraś z Was robiła cytokiny w Gdańsku? Nigdzie oprócz invicty nie mogę znaleźć, a oni z regoly maja najdroższe.
10 dptGratulacjęa który dzień po transferze?
To super , teraz możesz już odetchnąćMiały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153![]()

Super, gratulacje[emoji4]Miały być wczoraj ale były dopiero dziś koło 11. Cała noc wchodziłam z siebie ale beta 153![]()
A tak ogólnie to ile razy powinno się powtarzać betę?Super, gratulacje[emoji4]
Musi być dobrze tym razem!!
Dobre pytanie, też się podłącza. Wczoraj lekarz kazał mi teraz powtórzyć w 12 lub 13dpt razem z progesteron em. A Ty kontaktowałas się z swoją Klinika?!A tak ogólnie to ile razy powinno się powtarzać betę?
Tak. Mówiła o wtorku i jeszcze kilku innych badaniach. A kiedy się wybierasz na wizytę?Dobre pytanie, też się podłącza. Wczoraj lekarz kazał mi teraz powtórzyć w 12 lub 13dpt razem z progesteron em. A Ty kontaktowałas się z swoją Klinika?!
Myślę, że się dowiem w poniedziałek, bo wtedy mam się skontaktować z nimi ponownieTak. Mówiła o wtorku i jeszcze kilku innych badaniach. A kiedy się wybierasz na wizytę?