Śliwka12345
Fanka BB :)
25Wysoki miałaś już wtedy wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
25Wysoki miałaś już wtedy wynik?
No wlasnie dziewczyny .. ile czasu przed punkcja powinno się „ pościć” .. w sensie żeby nasienie było „świeże”Dziękuje za odpowiedz, no mi już ochota się pojawia ale boje się trochę żeby czegoś nie podrażnić a z drugiej strony bardzo potrzebuje bliskości. Hormony mi szaleją po tej stymulacji
5 dni tak jak do badania nasieniaNo wlasnie dziewczyny .. ile czasu przed punkcja powinno się „ pościć” .. w sensie żeby nasienie było „świeże”
Dziewczyny dzisiaj z powodu pracy nie mogłam iść na betę więc zrobiłam w domu test sikany... Dzisiaj 11 dpt i niestety negatywny... Jestem załamana... Łudzić się jeszcze czy już odpuścić?Może reakcja po progesteronie?.Jeśli miałaś blastocystę to spokojnie już w poniedziałek możesz iść na betę.
Łudzić się bo wiele razy dziewczynom beta wychodziła pozytywną A testy nie więc jeszcze nic straconegoDziewczyny dzisiaj z powodu pracy nie mogłam iść na betę więc zrobiłam w domu test sikany... Dzisiaj 11 dpt i niestety negatywny... Jestem załamana... Łudzić się jeszcze czy już odpuścić?
Jak to tutaj ktoś ładnie napisal „ sikance- oszukańce” !!! Poczekaj i idź na betę !Dziewczyny dzisiaj z powodu pracy nie mogłam iść na betę więc zrobiłam w domu test sikany... Dzisiaj 11 dpt i niestety negatywny... Jestem załamana... Łudzić się jeszcze czy już odpuścić?
No jeszcze się nie załamuj. Test może jeszcze nie wyjsc.Dziewczyny dzisiaj z powodu pracy nie mogłam iść na betę więc zrobiłam w domu test sikany... Dzisiaj 11 dpt i niestety negatywny... Jestem załamana... Łudzić się jeszcze czy już odpuścić?
Ja bym chyba nie wytrzymała u pojechała :.. trzymamy kciukiA może powinnam dziś jechać na betę? To takie pytanie do mojego poprzedniego posta