reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora dobrze się czujemy, wczoraj mnie ciągnęło w brzuchu dlatego dużo leżałam. Dzisiaj się trochę pokręcę w kuchni :-), będę robiła sałatkę, ryby w galarecie, upiekę pieczeń z zawijanego boczku i przyprawię karkówkę do pieczenia. Jutro rano zadzwonię do kliniki z wynikiem i poproszę, aby doktor przyjął mnie na 5 minut bo czuje w nocy i nad ranem swędzenia i chciałabym, aby sprawdził czy to nie jakaś grzybica czy zapalenie. Pewnie jest to od luteiny, ale wole dmuchać na zimne. Mam nadzieję, że doktor zgodzi się mnie przyjąć.

Miliaa - ja już leżałam w szpitalu. teraz jak cokolwiek jest nie tak, jadę sobie na iabę przyjęć. Byłam już 3 razy w tej ciąży i nikt mnie nie wyśmiał, zawsze mnie zbadali i powiedzieli co robić dalej.

miliaa wiesz co misia ma racje
lepiej sprawdzic i miec spokojne swieta
nie ma co czekac
skontaktuj sie ze swoim ginekologiem najlepiej

a ja dzis badalam betke 18dpt i wynik 1868 ;-)
no to teraz spokojnie moge robic makowca !!

Wczoraj dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć na gwiazdkę- solidnego kopniaka od mojej małej córeczki!
smiech.gif
usmiech.gif
to niesamowite, 4 lata walki, marzenia się spełniają! chlip, chlip! A dziś od rana bulgotki cały czas czuć :-)

Ostatnia edycja:
sznurki śliczna betka ciężarówko :-)
Spokojnie piecz makowca, tylko się nie przemęczaj, oszczędzaj się kobito :-)
Ja badam kolejną betę 27.12 w moje urodzinki :-)

Kate spokojnie kobieto, ból głowy nie ma nic wspólnego z maluchem. Groszkowi się nic nie stanie. Może boli dlatego, ze kawy nie pijesz?? Ja tak kiedyś miałam, dzień w dzień ból głowy bo próbowałam odstawić kawę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry