Forget-me-not...
Fanka BB :)
Tak mają dzwonic jutro z laboratorium między 10 -13. Serce mi chyba wyskoczy...Jeszcze chwilka i sama tez tak bedziesz mowic![]()
Bedziesz miała jutro info jak tam sprawy się maja?
Dam znac[emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mają dzwonic jutro z laboratorium między 10 -13. Serce mi chyba wyskoczy...Jeszcze chwilka i sama tez tak bedziesz mowic![]()
Bedziesz miała jutro info jak tam sprawy się maja?
Ooo to miło również życzę aby wszystko było w porządkuJa mam termin na 14 czerwca wiec podobny termin. Trzymam bardzo mocno kciuki aby wszystko bylo w porzadku !
Czekam jutro na wyniki !Jejku jak się cieszę, oby prawidłowo rosła. Trzymam kciuki mocno
Ja pojechałam 2 godziny temu na betę, wynik dopiero jutro przed południem, niestety czarno to widzę bo wszystko się u mnie zanosi na okres. Mam miewielkie bóle piersi, takie same jak przed miesiączką. No cóż, zobaczymy. Po drodze kupiłam już farby do przemalowania sypialni na pocieszenie
Też miałam niski progresteron przed transferem crio i kazał mi brać prolutex. Niestety nie we wszystkich aptekach są te zastrzyki ale zawsze w aptece mogą Ci sprawdzić gdzie jest.
Dziękuje za odp, do jakiej dawki kazał Ci zwiększyć ? I który to dpt ?
Ja tak samoCzekam jutro na wyniki ! ☺

Musi być dobrze! Daj znać jak już będziesz coś wiedziała.Proszę o kciuki jestem na ip od piątku krwawienie raz czerwono żar brązowo raz dużo raz mało nie mogę ciągle tłumaczyć że to norma muszę sprawdzić czy wszysko ok