Vinszka
Fanka BB :)
Tak. Na końcówce teraz wychodzą mi coraz większe śliniaczki, a niby już powinnam być wprawiona.Ja też cały brzuch siny od tego neoparinu - czy was też tak szczypie ten zastrzyk?
Jaką masz dawkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Na końcówce teraz wychodzą mi coraz większe śliniaczki, a niby już powinnam być wprawiona.Ja też cały brzuch siny od tego neoparinu - czy was też tak szczypie ten zastrzyk?
Kurcze troche mało. Ale pamietaj jak ma byc to bedzie bez wzgledu na to czy masz 8 czy dwa zarodeczki. Nie liczy sie ilosc tylko jakoscDziewczyny u mnie tylko dwie komórki się zaplodnily[emoji852] Lipka trochę, mam nadzieję że dotrwają chociaż do transferu w sobote...
Z niedojrzalych komórek jeszcze trzy dojrzały i mają jeszcze je zapladniac,
ale one zawsze mają jeszcze mniejsze szanse...
Czuję się naprawdę dobrze w porównaniu z innymi kobietami, może dlatego, że ten progesteron ciągle nie za wysoki. Mam lekkie mdłości, nic więcej. Rodzina nie wie jeszcze o ciąży. Sama z tym wszystkim walczę.No wiem, że nie działaLiczyłam że co najwyżej ściskasz się z kibelkiem parę razy dziennie jak większość kobiet w tym okresie. Będę o was myśleć żeby wszystko było ok!!
Dokładnie tak zrobiłam i lekarz powiedział ze nie potrzebnie robiłam ten progesteron ( ze jakiś powodów lekarze tego nie zlecają ale trochę mnie rozumie ) i bede się z tego tłumaczyć na wizycieDuphaston nie wychodzi we krwi, wg mnie wyniki masz ok. Ja przy podobnych wynikach nie musiałam nic zmieniać, ale wiadomo, dopytaj lekarza. Powiedz, że siostra/kuzynka/koleżanka poleciła ci zbadac, więc zrobiłaś razem z beta ale nie umiesz tego zinterpretować
Baardzo bardzo mi przykro. Czekalam na inna wiadomosc od ciebie. Wiem jak to boli. A ty kochana w jakiej jestes sytuacji? Masz jakies zarodeczki? Mysle ze pora chyba pogłebic analize. Przypomnisz co u ciebie jest wskazaniem do in vitro? Moze razem tu z dziewczzynkami cos dla ciebie wymyslimyDziewczyny, mam wynik 0,1, k...wa ledwie się trzymam kupy, bo w pracy jestem. Niby to czułam, ale same wiecie...
Chodzi Ci o wyniki PAPPA ?Ostatnio okropny dół. Robiłam badanie usg genetyczne + pappa w 12tc i mam umówioną konsultację genetyczną 05.11. Usg super, lekarz zachwycony wszystkimi pomiarami (dokładnie tak jak mój prowadzący ciążę, który nawet użył określenia "książkowy płód"), a "gołe" wyniki w medipoincie w jednostkach IU/I pokazują baaardzo niskie białko pappa. Mam totalnie zszargane nerwy i czekam na tą wizytę. Trochę żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na badania genetyczne naszych zarodków, bo wtedy nawet nie robiłam tego badania wcale i spała spokojnie. W innej sytuacji nie ma pewności, że dziecko nie ma jakiejś wady. Czytałam, że te końskie dawki progesteronu mogły zaniżyć wartości, ale czy tak bardzo? Może trzeba będzie zrobić amnipunkcję.
Przepraszam, później napiszę, muszę wyjść z forum, bo nie daję rady w tym momencie nic czytaćTak. Na końcówce teraz wychodzą mi coraz większe śliniaczki, a niby już powinnam być wprawiona.
Jaką masz dawkę?
To musi ci być naprawdę ciężko... ściskam cię mocno!!!Czuję się naprawdę dobrze w porównaniu z innymi kobietami, może dlatego, że ten progesteron ciągle nie za wysoki. Mam lekkie mdłości, nic więcej. Rodzina nie wie jeszcze o ciąży. Sama z tym wszystkim walczę.
Tylko wroc do nas jak najszybciejPrzepraszam, później napiszę, muszę wyjść z forum, bo nie daję rady w tym momencie nic czytać
Przykro mi... wiem niestety jak to boli,ja też zawsze do końca mam nadzieję że jednak. Tule mocno!!Dziewczyny, mam wynik 0,1, k...wa ledwie się trzymam kupy, bo w pracy jestem. Niby to czułam, ale same wiecie...