Śliwka12345
Fanka BB :)
Wiem wiem dziękuję za pocieszenieTo ze brzuch Cie ciagnie to dobry znak. Twoja macica rosnie wiec czujesz ciagniecie.
Mysl pozytywnie i czekaj na wizyte. Kropem nie potrzebuje Twoich nerwow.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem wiem dziękuję za pocieszenieTo ze brzuch Cie ciagnie to dobry znak. Twoja macica rosnie wiec czujesz ciagniecie.
Mysl pozytywnie i czekaj na wizyte. Kropem nie potrzebuje Twoich nerwow.
Bety lepiej już nie robić, po co? Teraz tylko USG prawdę powie. Za 7-8 dni powinno być serduszkoA kiedy zwalnia? Dzisiaj czuję napięcie w brzuchu zastanawiam się czy mogę wziąść nospe?
A serduszko nie jest tak okolo 10 tys?Bety lepiej już nie robić, po co? Teraz tylko USG prawdę powie. Za 7-8 dni powinno być serduszko![]()
Ja mysle, ze serduszko bedzie za 3-4 dni max.Bety lepiej już nie robić, po co? Teraz tylko USG prawdę powie. Za 7-8 dni powinno być serduszko![]()
O tak tak ! Poroszę też !Super wieści dzisiaj dziewczyny...
Niech się ta dobra passa utrzymuje jak najdłużej [emoji6]
I ja też chciałabym się załapać <3O tak tak ! Poroszę też !
To myślę że jesteś dobrze obstawiona, lepiej nawet niż ja29,7 nmol czyli ok 9 ng. Tak biorę duphaston 3x1 i luteinę 100 3x2

Spokojnie, mnie brzuch bolal do 8 tygodnia caly czas jak na okres. Lekarz powiedzial ze to normalne. Ale rozumiem Cie doskonale. Ja tez bardzo sie stresowalam na samym poczatku i wciaz sie stresuje. Rekomenduje odlozenie telefonu na bok i nie czytaj nic w internecie ! To na prawde nie pomaga... wiem z wlasnego doswiadczenia. Glowa do goryNo właśnie nie lubię! Ale łatwo się mówi nie stresuj się. Dodatkowo brzuch mnie dziś ciągnie i już jest panika czy się coś nie dzieje. Czy ju, nie jest poronienie czy coś
Ja Opole
Kochana a dasz namiary na to miejsce gdzie od reki mozna sie zapisac do genetyka??