Śliwka12345
Fanka BB :)
Wiem wiem dziękuję za pocieszenieTo ze brzuch Cie ciagnie to dobry znak. Twoja macica rosnie wiec czujesz ciagniecie.
Mysl pozytywnie i czekaj na wizyte. Kropem nie potrzebuje Twoich nerwow.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem wiem dziękuję za pocieszenieTo ze brzuch Cie ciagnie to dobry znak. Twoja macica rosnie wiec czujesz ciagniecie.
Mysl pozytywnie i czekaj na wizyte. Kropem nie potrzebuje Twoich nerwow.
Bety lepiej już nie robić, po co? Teraz tylko USG prawdę powie. Za 7-8 dni powinno być serduszkoA kiedy zwalnia? Dzisiaj czuję napięcie w brzuchu zastanawiam się czy mogę wziąść nospe?
A serduszko nie jest tak okolo 10 tys?Bety lepiej już nie robić, po co? Teraz tylko USG prawdę powie. Za 7-8 dni powinno być serduszko![]()
Ja mysle, ze serduszko bedzie za 3-4 dni max.Bety lepiej już nie robić, po co? Teraz tylko USG prawdę powie. Za 7-8 dni powinno być serduszko![]()
O tak tak ! Poroszę też !Super wieści dzisiaj dziewczyny...
Niech się ta dobra passa utrzymuje jak najdłużej [emoji6]
I ja też chciałabym się załapać <3O tak tak ! Poroszę też !
To myślę że jesteś dobrze obstawiona, lepiej nawet niż ja29,7 nmol czyli ok 9 ng. Tak biorę duphaston 3x1 i luteinę 100 3x2

Spokojnie, mnie brzuch bolal do 8 tygodnia caly czas jak na okres. Lekarz powiedzial ze to normalne. Ale rozumiem Cie doskonale. Ja tez bardzo sie stresowalam na samym poczatku i wciaz sie stresuje. Rekomenduje odlozenie telefonu na bok i nie czytaj nic w internecie ! To na prawde nie pomaga... wiem z wlasnego doswiadczenia. Glowa do goryNo właśnie nie lubię! Ale łatwo się mówi nie stresuj się. Dodatkowo brzuch mnie dziś ciągnie i już jest panika czy się coś nie dzieje. Czy ju, nie jest poronienie czy coś
Ja Opole
Kochana a dasz namiary na to miejsce gdzie od reki mozna sie zapisac do genetyka??