fredka84
Fanka BB :)
mnie też trochę nie stać na to. I tak już sobie wszystkiego odmawiamyJa placiłam 2 razy po 1030 zł, bo próbki pobiera się w dwóch momentach cyklu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie też trochę nie stać na to. I tak już sobie wszystkiego odmawiamyJa placiłam 2 razy po 1030 zł, bo próbki pobiera się w dwóch momentach cyklu
Synevo ma jedno i drugie. Wiem bo sama robiłamNo właśnie w tych laboratoriach których szukałam nigdzie nie było samego nk, tylko w Vitalabo znalazłam te badanie na subpopulacje , ale i tak w sumie go nie robiłam, wiem że kosztowało coś ok 250 zł więc całkiem możliwe że to coś więcej .
A tak z innej beczki przed chwilą pojawiła mi się na wkładce taka wydzielina koloru kawy z mlekiem....wiem że dziewczyny kiedyś pisały że to nic groźnego? Czy to może być od luteiny? Ale biorę ja od 3 tygodni i dopiero dzisiaj pierwszy raz tak śluz....
Szpital na uni lebelskiej.Ej, mi też laparoskopie robili w Szczecinie i histeroskopię też będą tam robić. Kto wie, może gdzieś się minęłyśmy na korytarzuJaki ten świat mały
Zapomniałam jak ten szpital się nazywa, ale pracuje w nim wielu lekarzy z mojej kliniki Vitrolive. A daleko masz do Szczecina? Ja mam 100km
Rozumiem. Zresztą ceny też się bardzo różnią między klinikami, jak mi dziewczyny pisały na przykładzie histero to nawet różnica w cenie może być 100%... to wszystko w ch** kosztuje...mnie też trochę nie stać na to. I tak już sobie wszystkiego odmawiamy
Kariotypy robią we Wrocławiu na uniwersytecie medycznym katedra genetyki.Najlepiej jak zadzwonisz do labo gdzie zechcesz robić i zapytaj bo ja obdzwoniłam kilka nawet w szpitalu i nie robią u mnie tych badań . W Opolu w jednym szpitalu tylko udało mi się zrobić takie badania . Diagnostyka robi z tym ze mi babka mówiła ze te badania są wysyłane i nie mogą leżeć u nich więcej niż 24h wiec badanie najpóźniej w czwartek do 12 musi być zrobione . Chciałam nawet jechać do Krakowa zrobić zeby w sobotę móc ale to by nic nie dało bo w Krakowie mi mówiła ze to do Gdańska wysyłają [emoji23] lepiej podzwon i się zorientuj gdzie można wykonać .
Ja boje się porażki bo udało mi się zajść 4 razy w ciąże gdzie wiedziałam o niej . Może nawet więcej biochemicznych było ale nie kontrolowałam za każdym razem bety itd. Za każdym razem bardzo przeżyłam stratę i wiem ze niepowodzenie w in vitro było by dla mnie bardzo ciężkie . Nie liczę na to ze musi się udać bo badań można robić mnóstwo ale z tych takich podstawowych to wolałam zrobić przed . Lekarz w klinice tez mówił ze nie ma potrzeby wydawać kasy dopóki nie spróbujemy . Ja jestem uparta i na innym wątku jedna z dziewczyn napisała mi : ze szukam sobie chorób ! Ze po co robię badania itd . No kurde chyba coś nie tak skoro tyle lat i niema dziecka a jak zajdę to jakaś porażka jest . Chyba to nie przypadek..
U mnie też, invimed WrocławU mnie w klinice kariotypy są obowiązkowe przed in vitro
Kariotypy robią we Wrocławiu na uniwersytecie medycznym katedra genetyki.
Witaj Tasza na forum. Dziewczyny sa tu bardzo wspierajace i pomocneTak wpakowałam się do was, trochę podczytuję bo pod koniec listopada zaczynamy procedurę jeśli po przeglądzie mojego sprzętu wszystko będzie ok. Mogę się zadomowić?[emoji3]