Śliwka12345
Fanka BB :)
Jak byłam na wizycie to mówił że on nic nie widzi i że wszystko jest ok a potem jak pisałam to tylko pytanie jakie leki i ile biorę i ciszaA rozmawiałaś z nim o tym ze masz obawy bo masz takie bole ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak byłam na wizycie to mówił że on nic nie widzi i że wszystko jest ok a potem jak pisałam to tylko pytanie jakie leki i ile biorę i ciszaA rozmawiałaś z nim o tym ze masz obawy bo masz takie bole ?
Wierzę Ci ja mam tak samo jak tylko pomyślę o tym wszystkim mam po spaniu chodzę cały czas zmęczona nie wyspana zobaczymy czy mi to pomoże dobrze jak bym spala po tym przeżyć te dni do bety
Tule Cię mocno nie poddawaj się i wal
Ja tez mam za sobą 3 nie udane próby teraz podchodzę z komórką dawczyni
Raczej nie ma negatywnego wpływu co druga z nas ma przepisane relaniumPo transferze tez nie mogłam spać, ciagle myślałam, stresowałam sie i podałam dosłownie ze zmeczenia na kilka godzin. Może to tez mialo jakiś wpływ. Dziś to była pierwsza noc od punkcji, czyli już ponad dwa tygodnie, gdzie przesłałam ciągiem 14godzin... Ile tu się można nauczyć na tym forum, poproszę lekarza o relanium na następny raz, tylko czy to nie ma negatywnego wpływu na zarodek to relanium?
Wiesz, moja pierwsza procedura była z dużą refundacją ze Szwajcarii bo testowali lek, który ogranicza skurcze macicy. Była nas spora grupa dziewczyn, tylko że żadna nie wiedziała czy dostała ten lek czy nie. Lekarka mi mówiła że to jest któryś z kolei test i ma dobre wyniki, więc pewnie niedługo go wprowadzą go na rynek. Tak więc skurcze macicy mają duży wpływ na implantację zarodkaZmniejszenie skurczy macicy, co zwiększa szansę na implantację. Przynajmniej w teorii
Czy ktos w tym tygodniu transferuje? Razem raźniej [emoji4]Raczej nie ma negatywnego wpływu co druga z nas ma przepisane relanium
Dziekuję kochana ;* trzymam za Was kciuki z całych sił! Ja teraz zbieram siły i myśli i będę ogarniała nowy plan.Wierzę Ci ja mam tak samo jak tylko pomyślę o tym wszystkim mam po spaniu chodzę cały czas zmęczona nie wyspana zobaczymy czy mi to pomoże dobrze jak bym spala po tym przeżyć te dni do bety
Tule Cię mocno nie poddawaj się i wal
Ja tez mam za sobą 3 nie udane próby teraz podchodzę z komórką dawczyni
Oby tak było [emoji4][emoji4]tez trzymam kciuki za Ciebie będzie dobrze los w końcu sie do nas uśmiechnie zobaczysz[emoji8]ogarniaj nowy plan i do realizacji [emoji123][emoji123]Dziekuję kochana ;* trzymam za Was kciuki z całych sił! Ja teraz zbieram siły i myśli i będę ogarniała nowy plan.
Relanium pomoże na pewno, zobaczyszprzynajmniej Ci tego zyczę.
Czyli teraz podadzą Ci je w naturalnym cyklu?
Moge polecic rowniez. Maz bral i pomogloMoim zdaniem mógłby Wam tutaj pomoc Profertil dla mężczyzn, moj mąż brał i parametry poszły znacznie w górę po 3 miesiącach, może warto spróbować?