Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój brał juz całą masę suplementów łącznie z kwasem foliowym,cynkiem,selenem,omega3-6-9,wit C i E, profertil,androvit i jak ruch postępowy się zwiększył to ilość plemników spadła,jak żywotność się znów polepszyła to cos innego bylo gorzej,ale i tak morfologia ciągle 0% i tak juz od 7 latCzy dało się poprawić wyniki suplementami? Czyli z tego wynika ze u nas tylko metoda IMSI wchodzi w grę?
@Śliwka12345 badała zaraz przed transferemWitajcie dziewczyny,czy któraś z was miała badane zarodki przed transferem?Ciekawa jestem czy jak ma się kilka czy wszystkie są ok,czy jednak większość ma wady genetyczne.Pytam też dlatego, że wiosną podchodzimy jeszcze raz do in vitro ,i chcę zbadać zarodek przed podaniem.Nie chcę przechodzić kolejny raz piekła.
A jak Ty się czujesz po tym wszystkim?Witajcie dziewczyny,czy któraś z was miała badane zarodki przed transferem?Ciekawa jestem czy jak ma się kilka czy wszystkie są ok,czy jednak większość ma wady genetyczne.Pytam też dlatego, że wiosną podchodzimy jeszcze raz do in vitro ,i chcę zbadać zarodek przed podaniem.Nie chcę przechodzić kolejny raz piekła.
Też tak mam dlatego ja na to mówię lelanium
[Na poczatku zaraz po transferze i max kilka dni później relanium (ale też inne substancje) nie zdąży wyniknąć do zarodka, bo zarodek dopiero się zagnieżdża i nie ma jeszcze połączenia z naszym układem krwionośnymPo transferze tez nie mogłam spać, ciagle myślałam, stresowałam sie i podałam dosłownie ze zmeczenia na kilka godzin. Może to tez mialo jakiś wpływ. Dziś to była pierwsza noc od punkcji, czyli już ponad dwa tygodnie, gdzie przesłałam ciągiem 14godzin... Ile tu się można nauczyć na tym forum, poproszę lekarza o relanium na następny raz, tylko czy to nie ma negatywnego wpływu na zarodek to relanium?
Ja jak dobrze pójdzie, ale dopiero w kolejnym tygodniu czyli w okolicy 20.11Czy ktos w tym tygodniu transferuje? Razem raźniej [emoji4]
Ja miałam badany ale tylko jeden i ten było ok. Ale lekarka mówiła że jest różnie nieraz może być tak że wszystkie są chore i 1 zdrowy a niekiedy większość zdrowaWitajcie dziewczyny,czy któraś z was miała badane zarodki przed transferem?Ciekawa jestem czy jak ma się kilka czy wszystkie są ok,czy jednak większość ma wady genetyczne.Pytam też dlatego, że wiosną podchodzimy jeszcze raz do in vitro ,i chcę zbadać zarodek przed podaniem.Nie chcę przechodzić kolejny raz piekła.