Ja w tym tygodniu kończę 42. Nie do końca mam pewność czy mam na tyle siły psychicznej na tyle by startowac z nową procedurą..Ile masz lat? Ja mam 38 i nie uważam żeby to była bariera. Jeśli się uda to będę chciała jeszcze raz po 40.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tym tygodniu kończę 42. Nie do końca mam pewność czy mam na tyle siły psychicznej na tyle by startowac z nową procedurą..Ile masz lat? Ja mam 38 i nie uważam żeby to była bariera. Jeśli się uda to będę chciała jeszcze raz po 40.
Ja miałam podobna sytuację do twojej. W lipcu badalam przed pierwszym transferem TSH i miałam chyba 1,2, a po drugim nieudanym transferze zbadalam i miałam aż 4,6.Podobno leki, w szczególności steryd może wpłynąć na to. W miesiąc zbilam do 0,97, więc nie martw się!!Hej kobietki! zbadalam TSH aby w razie czego zawczasu obniżyć tak jak mój gin zalecił i niestety az 3.25 (w kwietniu było 1.8) , w sierpniu do transferu niestety nie zbadalam.. mam mieć poniżej 2 to świat do transferu. Myślicie że uda mi się w 1.5 miesiąca zbić? Czy immunosupresja mogła mieć wpływ na skok TSH? Wątpię ale jeśli to ja już nie kumam tego wszystkiego.. Immunosupresja jeszcze 1.5 tygodnia..
Jeżeli po zjedzeniu buraków będzie siusiał na różowo to są nieszczelneUrolog tez juz byl,Ciągle jest jakis stan zapalny, byly 4 serie antybiotyków,posiew jałowy i za 3 miesiące znow bakterie w nasieniu, miał wszelakie badania, szukaliśmy skąd ten stan zapalny,ale niestety nic nie znaleźliśmy. Jedynie moja poprzednia ginekoloszka zasugerowala ze moja jelita są nieszczelne i stamtąd sie przedostają bakterie do spermy.
Ten test przeszedł pozytywnieJeżeli po zjedzeniu buraków będzie siusiał na różowo to są nieszczelnewarto sprawdzić
![]()
Hej kobietki! zbadalam TSH aby w razie czego zawczasu obniżyć tak jak mój gin zalecił i niestety az 3.25 (w kwietniu było 1.8) , w sierpniu do transferu niestety nie zbadalam.. mam mieć poniżej 2 to świat do transferu. Myślicie że uda mi się w 1.5 miesiąca zbić? Czy immunosupresja mogła mieć wpływ na skok TSH? Wątpię ale jeśli to ja już nie kumam tego wszystkiego.. Immunosupresja jeszcze 1.5 tygodnia..
@Joanulka wszystko zależy od kliniki moja klinika była zdania że podanie dla mnie w wieku 40 lat 3 zarodeczków da większą szansę na dieciątko i tak się stało zostały ze mną 2 i właśnie jutro kończą 5 miesięcy mam parke ciąza 2k 2o są całkiem różni i nie żałuję że podjęliśmy z kliniką właśnie taką decyzję <3 <3 <3Kobietki kochane powiedzcie czy po 35 roku życia są jakieś przeciwskazania do podania 2 zarodków? Czy to zaleczy od lekarza czy kliniki? Jak to jest w Gyncentrum ??