reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny, wpadłam się przywitać jako nowa :) i pogratulować wszystkim, którym się udało !!!
31 lat, Jestem po 3 IUI - niedanych, od wczoraj przygotowuję się do pierwszej IVF - puregon 225.
We czwartek mam wizytę kontrolną.
Ogólnie jestem po laparoskopii - dwa mięśniaki, niedrożny jeden jajowód, mój mężczyzna ma trochę obniżone parametry :(
Trzymajcie proszę kciuki, już jakiś czas się staramy i nic...
Dobrze czułyście się podczas symulacji?
Witaj. Ja przeszlam stymulacje bardzo dobrze. Troche napuchlam w okolichach brzucha i nic poza tym. Powodzenia;)

reklama
Sikaniec oszukaniec! Mi przy becie 1800 wyszła blada kreska, wiec wcale się tym nie sugeruj. Wierze, ze bedzie dobrze :)
Wiesz koło ktorej beda wyniki?
Już są. Beta negatywna[emoji22][emoji22]
3 stymulacje, 5 transferów i w tym tylko jedna ciąża pozamaciczna...
Mamy słabe nasienie i zarodki, problemy immunologiczne, cienkie endo...
Nie wiem co dalej... to miała być ostatnia stymulacja... Ale ja nie moge sie z tym pogodzić...

Przeraził am się dziś czuję się jak przed okresem chyba tylko piersi nie bola jak zawsze miałam skurcze i to takie dość silny był jeden. .. boje się s przyjdzie ta wredota malpa jestem 7 dpt 5 dniowej blastki miała któraś tak? Do piątku oszaleje staram się nie wariowac ale nie jest to proste
Możesz iść w 8dpt na bete. Ja tak robiłam a są odważne które 6dpt robią

reklama
Już są. Beta negatywna[emoji22][emoji22]
3 stymulacje, 5 transferów i w tym tylko jedna ciąża pozamaciczna...
Mamy słabe nasienie i zarodki, problemy immunologiczne, cienkie endo...
Nie wiem co dalej... to miała być ostatnia stymulacja... Ale ja nie moge sie z tym pogodzić...
Trzymaj się kochana 😔 czekałam na twoją bete jak na swoją. Nie wierzę że musimy przez to przechodzić. Jednak jesteśmy silne, i wierzę że jeszcze się nie poddasz. Zobaczysz że za niedługo przyjdą siły na dalszą walkę.
Przytulam mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry