ilmenau
Fanka BB :)
Dziewczyny wracam z badania szczęśliwa.Mam synka i teraz będzie córeczka.Lekarz powiedział że jest pewny.Echografia idealna pobrali krew mam nadzieję że wyniki będą dobre.
Gratuluję Córeczki!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny wracam z badania szczęśliwa.Mam synka i teraz będzie córeczka.Lekarz powiedział że jest pewny.Echografia idealna pobrali krew mam nadzieję że wyniki będą dobre.
Dziękuje Ci za odpowiedz, Dało mi to do myślenia, chyba tez poczekam chociaż miesiac.Ja miałam od razu. Miałam ten sam dylemat co Ty. Niestety się nie udało. Po pierwszym nieudanym transferze byłam napuchnieta po punkcji. Miałam zagrożenie hiperki. Stwierdziłam że to było przyczyną. Za drugim razem wszystko układało się pięknie ale beta spadała i nic z tego. Czekam na wizytę i teraz na pewno będziemy robić dodatkowe badania
Dziękuje Ci za odp i mama nadzieje ze nie wróciłam złych wspomnień. Ze mną jest podobnie tylko ze mnie ogromna pesymistka. Zakładam najgorsze zawsze. Wczoraj cały wieczór analizowałam swoj przyrost bety i wielkość pęcherzyka. Puki co wnioski sa bardzo dobre a beta przyrasta dynamicznie. Bez względu na to nadal mam swoj najgorszy scenariusz w głowie. Zajęłam głowę i czekam do wtorku. Jeszcze raz dziękuje i trzymam za Ciebie kciukiwiesz co ja jestem straszna realistka niestety. Caly czas analizowalam swoje wyniki,duzo czytalam, porownywalam do innych i juz wtedy sama doszlam do wniosku ze moj kropek nie mial szans na dalszy rozwoj. Chociaz moj lekarz dawal mi duze nadzieje i na ostatniej wizycie robiac usg caly czas tylko kiwal glowa a w oczach mial lzy. Owszem pecherzyk jeszcze rosl ale byl pusty. Sataralam sie tak na maksa realnie ocenic swoja sytuacje. No i w srodku caly czas bylam spieta, pelna obaw jakos tak juz przeczowalam intuicyjnie najgorszeDo konca sie ludzilam ale wiedzialam ze musze byc gotowa ...
Tak druga dzidzia w drodze strasznie się cieszę.
ja 12 styczenno prosze a ja sie tak martwilam ze u mnie juz tak pozno o dziecko a tu troszke nas jest
![]()
Ja dzisiaj usłyszałam ze jest pęcherzyk ciążowy ale zarodku nic lekarz nie mówił. Nie wiedziałam ze na takim etapie można stwierdzić pęcherzyk, zarodek i później serduszko.
Styczniowki sa fajneJa tez styczeń ale 85 [emoji16]
Nie, tak jak pisalam juz to przetrawilam i z niecierpliwoscia czekam na kolejny transfer. Im wiecj o tym mowilam tym lepiej sie czulam takze spokoDziękuje Ci za odp i mama nadzieje ze nie wróciłam złych wspomnień. Ze mną jest podobnie tylko ze mnie ogromna pesymistka. Zakładam najgorsze zawsze. Wczoraj cały wieczór analizowałam swoj przyrost bety i wielkość pęcherzyka. Puki co wnioski sa bardzo dobre a beta przyrasta dynamicznie. Bez względu na to nadal mam swoj najgorszy scenariusz w głowie. Zajęłam głowę i czekam do wtorku. Jeszcze raz dziękuje i trzymam za Ciebie kciuki![]()
Ja urodziłam na 3 miesiące przed 36 urodzinamiJa tez styczeń ale 85 [emoji16]
Ej to jesteś mój rocznik ! Twój synek chyba ma nawet tak samo na imię jak mój z tego co pamiętamJa urodziłam na 3 miesiące przed 36 urodzinami![]()