Szukajcie na stronie kto ma lek. Tak pokazuje apteki w których się znajduje lekW Poznaniu jest ale tam mam 100km w jedna stronę więc jechać po 1 pudełko to słabo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szukajcie na stronie kto ma lek. Tak pokazuje apteki w których się znajduje lekW Poznaniu jest ale tam mam 100km w jedna stronę więc jechać po 1 pudełko to słabo...
Ja sprawdzałam gdzie po lek, ale masz rację, ta strona kto ma lek jest lepsza!!! DziękujęGdańsk, ale sprawdzam na stronie kto ma lek to taka wyszukiwarka i jadę prosto tam . Zawiszę dostanę. Pani z apteki mi poradziła
Nie martw się, tez tak miałam. Wszystko jest w porządku.Dziewczyny biorę luteine 3×4 tab dziennie ale mam wrażenie ,że mi ciągle wypływa a wpycham ja bardzo mocno, na długość palca wskazujacego. Potem zawsze leżę ok 30 min ,żeby się dobrze ułożył. Zrezygnowałam z aplikatora , raz na koncu zobaczyłam krew, nie wiem może cos obdrapałam i się przestraszyłam. Wy też tak miałyście, wylatuje ze mnie biała maź, boję się że nie wchłania się jak powinien.
Osz kurła, ale zazdraszczamDziewczyny 62. 4![]()
Trzymamy kciuki za Ciebie pisz odrazu jak będziesz coś wiedziałaDziewczyny ja dzis ide na histeroskopie
Modle sie zeby cos tam wyszlo...
Bo jak nadal nic to chyba oszaleje...
Ja zawsze nadczo robiłam nawet na Internecie pisze minium 8 h nie jeśćDziewczyny, piszecie tutaj, że tsh robić na czczo i ja też zawsze tak myślałam. A tymczasem moja ginekolożka powiedziała, że nie ma znaczenia, że mogę zrobić po południu i też będzie dobrze..
I co ja mam myśleć?