Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jaki plan teraz?Melduje ze w histero nic nie znalezli
Wszystko prawidlowo
Pobrany wycinek do hist pat i wynik za 3 tygodnie...
Cześć!!! Fajnie że jesteśWitam Dziewczyny- u mnie pierwsze podejście,jutro się dowiem czy pod koniec tygodnia dojdzie do punkcji, to wszystko przeraża mnie i stresuje jak niewiemmam nadzieję że znajdę w Was wsparcie, które tak mi i pewnie każdej z nas jest teraz potrzebne
![]()
Lekarz powiedzial,ze robili wewnetrzne badania na swoim pacjentkach w invimedzie i takie wnioski. Nie wnikalam w szczegoly, jakby nie bylo okazji.Czemu embrioglue ma szkodzić przy 3dniach?
No to czekamy na wyniki.Melduje ze w histero nic nie znalezli
Wszystko prawidlowo
To teraz czekasz na wizyte u doc? Jakie w ogole podejście ma Twoj lekarz do immunologii?Melduje ze w histero nic nie znalezli
Wszystko prawidlowo
Witam Dziewczyny- u mnie pierwsze podejście,jutro się dowiem czy pod koniec tygodnia dojdzie do punkcji, to wszystko przeraża mnie i stresuje jak niewiemmam nadzieję że znajdę w Was wsparcie, które tak mi i pewnie każdej z nas jest teraz potrzebne
![]()
No to czekamy na wyniki.
To teraz czekasz na wizyte u doc? Jakie w ogole podejście ma Twoj lekarz do immunologii?