Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj przebadanyWszystko ok ale i tak profilaktycznie razem ze mna bierze profetril Ja mam jeszcze PCOS nie za duze ale jest widoczne na usg wiec moze i to tez jest przyczyna ...
Dzisiaj mam 10 dzień stymulacji .
A jak z nasieniem u meza ? Super, ze tak sie udalo za pierwszym razem. Ty mialas chyba taka niziutka bete na poczatku? To dopiero odbiegasz od normyNie do końca tak jest. U mnie z 9 zapłodnionych komórek do blastocysty dotrawły 2 zarodki. Jeden podano i mam córkę. W drugiej dobie żyło 8 zarodków, w trzeciej 6 zarodków i pomimo tego że w piątej wszystkie jeszcze żyły to nie nadawały się do mrożenia.
Skad wy takie leki bierzecieJa mam całe opakowanie relanium![]()
Gdzieś mi się o uszy obiło, że też powinna być jakaś proporcja sensowna dojrzałych do nierozwiniętych o gabaryty. I grubość otoczki ale za cholerę nie wiem gdzie to wyczytałam.Czy można w jakis sposob sprawdzic jakość pęcherzyków ?
nie nie mam tych przciwcial. Wlasnie nie wiem o co w tym chodzi. Jak mamy to zrobic ?I te przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi i z nasienia też?
Odnosząc się jeszcze do kwestii kd nie jest tak, że to jest gwarancja sukcesu. U nas na forum mało jest informacji o tym natomiast na kafeterii jest rozległy wątek i tam reż dziewczyny mają po kilka transferów. Jak jest problem z immunologia to kd tez może być odrzucana.
To mogą Ci jeszcze przedłużyć bo możesz nie reagowac na niektóre leki i potrzebujesz więcej czasu.
Powodzenia!
Serio skąd? Poproszę mamę żeby poszła do rodzinnej po to relanium i mi wysłałaSkad wy takie leki bierzecie![]()
Immunologia? Ja też jestem obstawiona metylami i nie wiem czy czegoś jeszcze do tego nie doładuję. Tylko muszę ruszyć zwojami mózgowymi bo już zapomniałam co jak działa[emoji23]U nas wszystko ok jeśli chodzi o komórki i nasienie . Tak jak wyżej pisałam , zrobiłam mnóstwo różnych badań i nic nie wychodzi w nich . Poza pai i mthfr hetero ale to akurat niema nic wspólnego z niepowodzeniem z biorę metylowany kwas
Mój immunolog też[emoji3] i niestety to działa[emoji23]W którymś cyklu jak męża nie było a ja miałam owu to moja Endokrynolog starsza pani ok 60 lat powiedziała : w czym problem ? Mało ma Pani mężczyzn [emoji23]