Tasza
Fanka BB :)
Nie może wykonać badania.Dziewczyny potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Mąż ma zrobić wymaz z cewki moczowej , a bierze antybiotyk bo był chory. Czy wynik może być sfałszowany czy nie ma to wpływu na takie badanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie może wykonać badania.Dziewczyny potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Mąż ma zrobić wymaz z cewki moczowej , a bierze antybiotyk bo był chory. Czy wynik może być sfałszowany czy nie ma to wpływu na takie badanie?
5A ty nie mogłas lepiej psychiatrii skonczyc ?wtedy bys nam wypisywala recepty na jakies fajne medykamenty
To relanium masz 2 czy 5?
Nasienie męża było takie sobie. 3 % prawidłowych ale z tych prawidłowych było dużo super ruchliwych czy jakoś tak. Ogólnie super nie było ale w klinice lekarz stwierdził że na inseminację jest dobre a na in vitro jak najbardziej ok. i coś wybiorą. Moja beta szorowała po dnie i do dziś znam jej początkowe wartości badanie po kolei co dwa dni od 7 dpt: 15; 24; 58; potem już przyrosty bardzo ładne. Sporo czytalam nawet artykuły w j. angielskim i wiem, że miałam duże szczęście bo z betą na poziome 24 i to 9 dnia po transferze, to miałam marne szanse na zdrową ciążę.A jak z nasieniem u meza ? Super, ze tak sie udalo za pierwszym razem. Ty mialas chyba taka niziutka bete na poczatku? To dopiero odbiegasz od normy![]()
Przykro mi Kochana...Dziewczyny to już formalność tylko mówię że dziś beta 14. 1 wiec jutro jadę tylko chyba na potwierdzenie. ....
Tylko uwazaj bo relanium uzalezniaSerio skąd? Poproszę mamę żeby poszła do rodzinnej po to relanium i mi wysłałana raz następny
A ja z kliniki, mam całe opakowanie nie otwarte. Bo do poprzednich transferów wystarczyło mi jedno.Serio skąd? Poproszę mamę żeby poszła do rodzinnej po to relanium i mi wysłałana raz następny
Ostatnio jechałam na transfer i zapomniałam z domu więc lekarz mi wpisał receptę, wybrałam stare A to leżySkad wy takie leki bierzecie![]()
To jest biologia, więc nikogo niczy nie urażasz. Ona nie kieruje się zasadami ludzkiej etyki.I jeszcze tak sie zastanawialam:
Dlaczego z doswiadczenia widac np w przypadku adopcji komorki dochodzi prawie zawsze za pierwszym razem do ciazy. Bo komorka byla od osoby zdrowej. Od osoby, ktora musiala ich sporo wyhodowac, Bo jak sie decydujemy na adopcje komorki to nie dostajemy jej tylko jednej a chyba az kilka tak ? Ta osoba musiala jeszcze wykorzystac na siebieWiec te komorki musialy byc naprawde dobrej jakosci. Daletego ja tak stawiam caly czas na jakosc komorek, biorac oczywiscie pod uwage ze z nasieniem jest ok. Czy to nie jest tak ze jak protokol zle poszedl w sensie ze otrzymalismy tylko np dwa zarodki to zawyczaj i transfery z nich sie nie udaja?
Wiem zagmatwalam to wszystko sa tylko moje prywatne przemyslenia i absolutnie nie chce nikogo urazic![]()