Będzie dobrze, może to pierwsze objawy ciążowe,Mam pytanie do was wymiotuje juz chyba z 3 dzien pod rząd zaczyna się mi kręcić w głowie i wymiotuje
Może za duża dawkę mam luteiny 3 ×2 nie wiem jutro robię betę ciekawe jaka wyjdzie [emoji26]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze, może to pierwsze objawy ciążowe,Mam pytanie do was wymiotuje juz chyba z 3 dzien pod rząd zaczyna się mi kręcić w głowie i wymiotuje
Może za duża dawkę mam luteiny 3 ×2 nie wiem jutro robię betę ciekawe jaka wyjdzie [emoji26]
Mi lekarz polecił z Solgar, jedna dziennie.Dziewczyny, jaka witaminę b12 polecacie?
A nie lepsza b complex ?Mi lekarz polecił z Solgar, jedna dziennie.
GratulacjeDziewczyny 8dpt beta 87.7 ale jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Super kochana niech teraz rośnieDziewczyny 8dpt beta 87.7 ale jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Piękna beta.Kciuki za piękne przyrosty nudna ciążę i na końcu różową pupeńkeDziewczyny 8dpt beta 87.7 ale jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Teraz żeby tylko przyrost był odpowiedni w poniedziałek będę robić boję się cieszyć ale jak na 8 dzień to ładna co nie 87.7Piękna beta.Kciuki za piękne przyrosty nudna ciążę i na końcu różową pupeńke
Dziewczyny 8dpt beta 87.7 ale jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]