Aduś16
Fanka BB :)
Blastke miałaś? super jak na 8dpt!!! Gratuluję!!! Ja miałam troszkę niższa w 10dpt i było OKTeraz żeby tylko przyrost był odpowiedni w poniedziałek będę robić boję się cieszyć ale jak na 8 dzień to ładna co nie 87.7
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Blastke miałaś? super jak na 8dpt!!! Gratuluję!!! Ja miałam troszkę niższa w 10dpt i było OKTeraz żeby tylko przyrost był odpowiedni w poniedziałek będę robić boję się cieszyć ale jak na 8 dzień to ładna co nie 87.7
Dziewczyny to już formalność tylko mówię że dziś beta 14. 1 wiec jutro jadę tylko chyba na potwierdzenie. ....
Pewnie że ładnieTeraz żeby tylko przyrost był odpowiedni w poniedziałek będę robić boję się cieszyć ale jak na 8 dzień to ładna co nie 87.7
Tak blastke dodatkowo embryoGlue i Assisted hatchingBlastke miałaś? super jak na 8dpt!!! Gratuluję!!! Ja miałam troszkę niższa w 10dpt i było OK![]()
Miałam taką samą bete w 8dpt i dziś moja blastka ma 1,5 rokuTak blastke dodatkowo embryoGlue i Assisted hatching
Cieszę się dajesz większą nadzieję [emoji4] boję się tego przyrostu miałam miec accofil podany od dr Pasnika moj lekarz chciał podać bez niego bo nigdy nie doszliśmy do takiego momentu zeby podać 5dniowego wrazie jakby siebnie udało w grudniu byśmy zastosowali go Ale muszę myśleć pozytywnie dla mojego kropusia [emoji4]Miałam taką samą bete w 8dpt i dziś moja blastka ma 1,5 roku![]()
A w poniedziałek mniej więcej ile powinnam mieć?Miałam taką samą bete w 8dpt i dziś moja blastka ma 1,5 roku![]()
Ogolnie powinnas sprawdzac co 48h ja w 10dpt mialam 180A w poniedziałek mniej więcej ile powinnam mieć?
Mysl pozytywnie bo dlaczego negatywnieCieszę się dajesz większą nadzieję [emoji4] boję się tego przyrostu miałam miec accofil podany od dr Pasnika moj lekarz chciał podać bez niego bo nigdy nie doszliśmy do takiego momentu zeby podać 5dniowego wrazie jakby siebnie udało w grudniu byśmy zastosowali go Ale muszę myśleć pozytywnie dla mojego kropusia [emoji4]
Dziewczyny 8dpt beta 87.7 ale jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]