Staramy się z mężem już długo o dzidziusia niestety nic nie skutkuje. Dzisiaj otrzymałam wyniki progesteronu i prokaktyCzy tylko mi się wydaje, że to za mało info żeby cokolwiek zinterpretować?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staramy się z mężem już długo o dzidziusia niestety nic nie skutkuje. Dzisiaj otrzymałam wyniki progesteronu i prokaktyCzy tylko mi się wydaje, że to za mało info żeby cokolwiek zinterpretować?
Staramy się z mężem już długo o dzidziusia niestety nic nie skutkuje. Dzisiaj otrzymałam wyniki progesteronu i proLaktynyCzy tylko mi się wydaje, że to za mało info żeby cokolwiek zinterpretować?
Proszę o interpretacje
Mój mąż bierze cynk i ogólne witaminy a ja tylko kwas foliowy. Czy wyniki wpływają na to ze nie możemy mieć dzieci ? Staramy się już ponad pół rokuMusisz napisać coś wiecej bo sam wynik nic nie mówi...
Suplementujesz progesteron? W jakiej razie cyklu jesteś? Jesteś po transferze, przed, starasz się naturalnie itp.
Mój mąż bierze cynk i ogólne witaminy a ja tylko kwas foliowy. Czy wyniki wpływają na to ze nie możemy mieć dzieci ? Staramy się już ponad pół roku
A jesteś już na jakichś lekach? Który to dzien cyklu?Staramy się z mężem już długo o dzidziusia niestety nic nie skutkuje. Dzisiaj otrzymałam wyniki progesteronu i prokakty
I na pewno więcej badań będzie potrzebnych. Prowadzi Was normalny gin czy jesteście w klinice leczenia niepłodności?A jesteś już na jakichś lekach? Który to dzien cyklu?
21 dzień cyklu po owulacji (badam ja testami owulacyjnymi) żadnych leków oprócz kwasu foliowego. Starania naturalneA jesteś już na jakichś lekach? Który to dzien cyklu?
I na pewno więcej badań będzie potrzebnych. Prowadzi Was normalny gin czy jesteście w klinice leczenia niepłodności?
Jestem w 21 dniu cyklu. Po owulacji robię codziennie testy owulacyjne