reklama

Kto po in vitro?

Bardzo mi przykro [emoji17] mam nadzieję, że niedługo się uda [emoji4] jak mogę spytać to miałaś tylko przeciwciała dodatnie czy coś jeszcze?
Nie miałam badanej immunologii. Chyba encorton dostalam profilaktycznie.
Mam trombofilie, mthr w heterozygocie i PAI w homozygocie. Małą IO. Teraz zrobilam histeroskopie. Zobaczymy na nastepnej wizycie co tam dr zaproponuje.

reklama
Tak dobrze pamiętasz
Lekarz mówił żebyśmy spróbowali bez accofilu zawsze podawane był 2 dniowe ze nie doszliśmy do takiego momentu zeby podać 5dniowego wrazie czego mieliśmy w grudniu zrobic podejśćie z accofilem mam nadzieję że nie będziemy myśleli że mimo tych kirow aa beta bedzie pięknie rosła i wszystko skończy się szczęśliwie
To tym bardziej cieszę się że bez accofilu taka ładna beta u Ciebie i wierzę że dalej też będzie dobrze i mocno trzymam kciuki z Ciebie. Dodajesz i mi nadziei [emoji6]
Oby tak dalej...[emoji110][emoji110][emoji110]

Nie miałam badanej immunologii. Chyba encorton dostalam profilaktycznie.
Mam trombofilie, mthr w heterozygocie i PAI w homozygocie. Małą IO. Teraz zrobilam histeroskopie. Zobaczymy na nastepnej wizycie co tam dr zaproponuje.

Przy pai homo miałaś heparyne lub acard?

Niestety nie robiłam

To zrób jeszcze te dwa badania plus poproś ginekologa o skierowanie na badanie droznosci jajowodow, to taka podstawowa diagnostyka.
Życzę powodzenia!

Tak dobrze pamiętasz
Lekarz mówił żebyśmy spróbowali bez accofilu zawsze podawane był 2 dniowe ze nie doszliśmy do takiego momentu zeby podać 5dniowego wrazie czego mieliśmy w grudniu zrobic podejśćie z accofilem mam nadzieję że nie będziemy myśleli że mimo tych kirow aa beta bedzie pięknie rosła i wszystko skończy się szczęśliwie
Nadzieja ktore to podejście. Dajesz nadzieje. Dziewczynki brać przykład i nie załamywać się. Prędzej czy później udaje się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry