A acard też bierzesz? Ja biorę i i jedno i drugie, dlatego heparynę rano a acard wieczorem żeby było w miarę równo w czasie rozłożone.Mi heparyne w klinice kazal brac po 17. Ciekawe czemu. Moze zapytam przy nastepnym razie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A acard też bierzesz? Ja biorę i i jedno i drugie, dlatego heparynę rano a acard wieczorem żeby było w miarę równo w czasie rozłożone.Mi heparyne w klinice kazal brac po 17. Ciekawe czemu. Moze zapytam przy nastepnym razie.
No i kto niedowierzał!!!O boże dziewczyny nie mogę złapać tchu. Dzisiaj 8 dpt A beta 81,7progresteron 37.
Widzisz ciotka, może jeszcze razem z wózkami będziemy pomykaćDziękuję Wam. Szłam na bete dosłownie jak na wyrok, byłam na 200% pewna że zobaczę 0.01 A tu taki szok, aż się nogi mi ugieły
Gratulacje:-)O boże dziewczyny nie mogę złapać tchu. Dzisiaj 8 dpt A beta 81,7progresteron 37.
To normalne, długo będziesz się bać, może już zawsze... Rób jak czujesz, coś tam przecież możesz w domu robić. Nie forsuj się jakoś mega, ale nie musisz też leżeć na kanapie i pachnieć, choć ta perspektywa pewnie jest kuszącaDziewczyny co radzicie zyć normalnie robić swoje obowiązki domowe i wogole? Dziś odkurzalam mylam podłogi a teraz mam wyrzuty sumienia że coś może się stać przez to kropusiowi wiem ze swiruje ale poprostu się boję
Po co ? Majdanowa nie sprawdzi czy jest posprzątane. Leż i się przyzwyczajaj do nudnych 9 miesięcyDziewczyny co radzicie zyć normalnie robić swoje obowiązki domowe i wogole? Dziś odkurzalam mylam podłogi a teraz mam wyrzuty sumienia że coś może się stać przez to kropusiowi wiem ze swiruje ale poprostu się boję
Super!!![emoji4][emoji2]O boże dziewczyny nie mogę złapać tchu. Dzisiaj 8 dpt A beta 81,7progresteron 37.