reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy jak będę miała receptywnosc, to może to też można jakoś zrobić żeby szansę zwiększyć??? Czy nie można?? Może głupie pytanie ale nie wiem ☹.. Wszystkiego dowiaduje się tu od was🥰🥰😍😘
Receptywnosc to badanie, próbkę się pobiera robiąc biopsja endometrium 2 razy. jeśli zrobione będzie w cyklu prze crio to może przy okazji jako scratching zadziałać.. Scratching pomaga w zagniezdzeniu ale nie jest wskazany jeśli już masz nadaktywne endo..Więc suma sumarum może pomóc ale w określonym przypadku..

Dziś 9dpt - beta wyszła 0,00 i tak od 2 lat. 😭😭😭Więc jak to ktoś tu powiedział kupa kasy poszła... W p.. du. Mam zrobić receptywnosc endometrium kolejne ok 2000zl potem w następnym miesiącu znowu transfer (będzie taniej - dobre ☹️, bo 1 zamrożony) czyli kolejna kasa.. I brak pewności że się uda... Nie wiem czy sobie jeden miesiąc nie odpocząć.. Psychicznie i portfelowo.. Wszystko podobno super zarodki itd itd... I co i teraz okazuje się że mój organizm albo nie umie ich utrzymać albo sam je zabija... 😥😥😥😣😣 Czy ktoś miał to badanie? Ono coś da??? O co chodzi? Nawet nie mam siły się upić... 😩😩😩😩
Bardzo mi przykro 😢 mam nadzieje ze to przetrawisz i bedziesz walczyć dalej. Nie ma sprawiedliwości dla nas. Mam nadzieje ze znajdziesz przyczynę. Wytrwaj

W 7dpt wieczorem zaczęłam krwawić :-( ból typowo skurczowy jak przy miesiączce...
nawet nie doczekałam do bety...

ot taki prezent imieninowy 😢😞😭

Boże, dlaczego nie dasz mi szansy????
Tak mi przykro... Przytulam wirtualnie... Naprawdę to nie fair ile trzeba przejść, i po tym wszystkim coś takiego... Trzymaj się Kochana...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry