Może akurat tym razem pozytywnie Cię zaskoczyDzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może akurat tym razem pozytywnie Cię zaskoczyDzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.
Mam wynik, niestety po raz trzeci porażka[emoji24][emoji24][emoji24] Beta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
Dziekuje❤Może akurat tym razem pozytywnie Cię zaskoczypowodzenia ❤
Kochana trzymaj się ... strasznie przykro . Ale powtórzę po raz kolejny - 2020 będzie naszym rokiemMam wynik, niestety po raz trzeci porażkaBeta nie drgnęła. 6dpt 5 dniowej blastki. Przedostatniej. Znikam na jakiś czas. Muszę się jakoś poskładać do kupy, a chyba tym razem to chwilę zajmie...
DziękujęPrzytulam Cie z calych sil!
Chyba masz rację. Na początku miałam ochote zwinąć się w kulkę i gdzieś schować. Na szczęście nie mogłam. Posprzatalam kuchnie, wyrzucilam parę niepotrzebnych rzeczy, wstawilam pranie, poukładałam z młodym zabawki. I jakos ta złość na cały świat mi trochę się zmniejszyła... Na pewno nie odpuścimy, co to to nie!!!Bardzo mi przykrowiem że te siły do dalszej walki wrócą szybciej niż ci się wydaje. Trzeba się wypłakac i działać dalej.