Wooow super gratulujęJak dla mnie też inseminacje to strata czasu A przede wszystkim pieniędzy. Ja również mam niedrozny jeden jajowód i endonetrioze, zdecydowalismy się na in vitro tak jak radzil nam lekarz, udalo sie za pierwszym razem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wooow super gratulujęJak dla mnie też inseminacje to strata czasu A przede wszystkim pieniędzy. Ja również mam niedrozny jeden jajowód i endonetrioze, zdecydowalismy się na in vitro tak jak radzil nam lekarz, udalo sie za pierwszym razem.
Tez jestem takiego zdania, ogólnie moimi zdaniem im więcej badań w naszym przypadku to lepiej, jakaś szansa na znalezienie przyczyny. Wczoraj już mieliśmy wyniki i wszystko w normie, jedynie pH za wysokie, więc liczę że w kolejnych badaniach coś znajdziemy nie takJa też zgadzam się z dziewczynami, szkoda kasy i przede wszystkim czasu. Rozszerzone badanie nasienia zdecydowanie warto zrobić, nawet gdybyście zdecydowali się na inseminację
Nie badalismy immunologi jeszcze, bo koszta spore sa, wczoraj zrobiliśmy genetyczne może to coś wykaże, w styczniu planujemy pierwsze podejście in vitro jak się nie uda dopiero za immuno się wezmę... Tzn on naklanial nas bardzo na 3 próby inseminacji ale stwierdził że to nasza decyzja i jak się uprzemy na in vitro to okA immunologia? Jak nie masz zaświadczenia o nieudanych iui to nie wystartuja z in vitro. Przynajmniej u mnie tak mówili.
Wiec trzymam kciukiJestem po wizycie. Endometrium 8,5/9 mm więc piękniutkie. W sobotę transfer. Kciuki się przydadzą![]()
Nawet jeśli to biochemiczna to już dobry znak że coś zaskoczyło... A mrozaczki macie jeszcze?Dzis moj 12 dpt. W 10dpt moja beta wyszla tylko 14. Lekarz kazal powtórzyć. Ale szczerze mowiac mam zle przeczucia. Wiem ze cuda sie zdarzaja, wszędzie ale niestety mnie nie dotyczą.
Mamy jeszcze 4 mrozaczki(3 dobrej jakosci i 1 slabszej) To jest moje 3 poronienie. Czyli cos jest ze mną nie tak. Robili mi duzo badan ale wszystko wychodzi ok. To w czym problemNawet jeśli to biochemiczna to już dobry znak że coś zaskoczyło... A mrozaczki macie jeszcze?
Mamy jeszcze 4 mrozaczki(3 dobrej jakosci i 1 slabszej) To jest moje 3 poronienie. Czyli cos jest ze mną nie tak. Robili mi duzo badan ale wszystko wychodzi ok. To w czym problem[emoji24]
DziekujeWłaśnie to jest najgorsze jak się nie znajduje przyczyny . Trzymam kciuki ze jednak się uda .
Dziekuje [emoji8]
Dziękuje bardzo i przytulam, służę rękawem na smarki!!Będziemy trzymaćmi się akurat zwolniło trochę czasu w sobotę...