reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ma może któraś z Was do sprzedania opakowanie luteiny pod językową. W poniedziałek miałam mieć wizytę Ale mi odwołali. A w klinice życzą sobie 200 zł za wystawienie recepty, bo musi być wystawiona na wizycie. Kurde ale się wkurzylam😤😤😤
No właśnie, Invicta... Jedyne 200zl za 2 minuty rozmowy i ewentualnie receptę... masakra!!! Powiem Ci że chyba od niedawna tak jest.. Przed wakacjami tego roku nie robili aż takich problemów... To się robi korporacja a nie klinika leczenia niepłodności...

@Netiaskitchen @Czarna1985 @Kasjana80 przykro mi dziewczynki[emoji22]
Jest lipa co tu dużo pisać, ale jesteśmy silne babki i damy radę... kiedyś się doczekamy...
"Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu" i tego się ostatnio trzymam[emoji6]

@sandra777.12 jak szybko czas zleciał od punkcji... Mocne kciuki, niech to będzie Twój szczęśliwy transfer[emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękuje kochana ;)
Trzymam za Was i za siebie kciukaski ;)

No właśnie, Invicta... Jedyne 200zl za 2 minuty rozmowy i ewentualnie receptę... masakra!!! Powiem Ci że chyba od niedawna tak jest.. Przed wakacjami tego roku nie robili aż takich problemów... To się robi korporacja a nie klinika leczenia niepłodności...
Z tego co się dowiedziałam to od czwartku to wprowadzili. Wizyta 200 weryfikację 450 i tak sobie liczą. Mam już ich serdecznie dość.

Dziewczyny beta 293, głupio mi to pisać bo smutno tu dzi

Przykro mi 😔
Nie przejmuj się ;) jesteśmy twarde! A Tobie życzę 8 miesięcy nudy ;)
Jak to ostatnio mądra kobitka napisała - każda porażka przybliża nas to sukcesu (czy jakoś tam:d)
Ja też mam za sobą 3 nieudane transfery .. w sobotę mam 4. Jeśli się nie uda robimy długą przerwę ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry