reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny chcialam wam bardzo podziękować za duze wsparcie❤ tym razem na pewno szybciej dojde do siebie a to wszystko dzieki wam❤postanowiłam nie poddawać sie i próbować dalej. Juz umowilam się z lekarzem i za tydzień lece do Polski. Powiedział mi ze przeanalizuje jeszcze raz wszystko i pomyśli jak może nam pomóc ✊✊✊
Super! Przypomnij jaki doktor Cię prowadzi?? Gdzie w UK mieszkasz?

reklama
Hej dziewczyny chcialam wam bardzo podziękować za duze wsparcie[emoji173] tym razem na pewno szybciej dojde do siebie a to wszystko dzieki wam[emoji173]postanowiłam nie poddawać sie i próbować dalej. Juz umowilam się z lekarzem i za tydzień lece do Polski. Powiedział mi ze przeanalizuje jeszcze raz wszystko i pomyśli jak może nam pomóc [emoji110][emoji110][emoji110]
Bardzo dobry plan. Ja tez dzięki dziewczymom mam sile na dalszą walkę. Mam też upadki, sklamalabym,ze nie. Ale musimy walczyć jak te Fenixy...

Dr Czech Gameta Gdynia. Mieszkam w Cambridgeshire
Ja planuje się umówić do dr Śliwińskiego na pierwsze dni stycznia na konsultacje ;) Po opinii dziewczyn z tego forum utwierdziłam się w przekonaniu że trzeba wiać z Invicty :D
To masz w razie czego dość blisko do Londynu do lekarzy itd jak już w ciąży będziesz :happy2:

Ja planuje się umówić do dr Śliwińskiego na pierwsze dni stycznia na konsultacje ;) Po opinii dziewczyn z tego forum utwierdziłam się w przekonaniu że trzeba wiać z Invicty :D
To masz w razie czego dość blisko do Londynu do lekarzy itd jak już w ciąży będziesz :happy2:
No to kochana dzwon sie umówić. Bo dzis tam dzwonilam i duzo terminow jest zajete. Bo mnie nie chcieli umówić bo miejsc nie bylo. Napisałam do mojego lekarza i miejsce sie znalazło 😉a do Londynu to mam kawalek okolo 100km. Ale jak bede w ciąży to bede jezdzic nawet na koniec świata jak bedzie trzeba🙂

reklama
A czy mogę w trakcie zmienić lekarza?
W sensie byłam u dr. Niemoczyńskiego ale nie podpasowal nam zbytnio 😕 strasznie nie miły był i zastanawiam się czy na kolejna wizytę moge się zapisać do kogoś innego 😉
Jak ja tam byłam to na pierwszej wizycie byłam u Niedużaka on nam się bardzo nie spodobał i przepisałam się do Niemoczynskiego. Ponoć Kowalska jest tam najbardziej ok, ale ja byłam u niej na jednej wizycie i było ok.

Do góry