Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życie prywatne na Netflixie, 2018@Adus16 oglądnęłam ten film który poleciłaś wczoraj, smutna historia ale można było się uśmiać! teraz mąż się śmieje ze będzie mnie bił deska po stopach [emoji51] przed procedura w styczniu. Są jeszcze jakieś filmy godne uwagi? W temacie oczywiście
Życie prywatne z 2018, na Netflixie PL@Adus16 oglądnęłam ten film który poleciłaś wczoraj, smutna historia ale można było się uśmiać! teraz mąż się śmieje ze będzie mnie bił deska po stopach [emoji51] przed procedura w styczniu. Są jeszcze jakieś filmy godne uwagi? W temacie oczywiście
Wiesz co nie mam pojecia.. My pojechaliśmy do tej kliniki bo jako jedyna wykonywała badania nasienia w soboty, pani na recepcji zapytała czy mamy wybranego lekarza, ale powiedziałam że nie więc zapisała nas do dr Niedużaka.A czy mogę w trakcie zmienić lekarza?
W sensie byłam u dr. Niemoczyńskiego ale nie podpasowal nam zbytniostrasznie nie miły był i zastanawiam się czy na kolejna wizytę moge się zapisać do kogoś innego
![]()
No właśnie jeszcze się nie umówiłam do PaśnikaO kochana jestesmy na tym samym etapie.
3 nieudane transfery
Histeroskopia ok ale czekam na wynik biopsji
A 29.12 do P ws immunologii
Zapisalas sie juz na wizyte?
Gdzie to się zapisuje na wizytę? Mi trzeba jak krowie na rowie...Nie mogę znaleźć sama....Dobry plan!!!
Zapisy do wujka Jarka na przyszły rok ruszają w połowie grudnia
I tak trzymaj! Nie poddawaj się walcz aż do różowej pupci[emoji8]Od dziś odstawiłam leki. Kolejny transfer w kolejnym cyklu. To już ostatni kropek. A jak się nie uda, to lecimy z kolejną procedurą. Akurat jest przedłużony program dofinansowania w Wawie[emoji4]Nie poddamy się!!! Nie ma szans!!!