reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?
🥰🥰🥰Boskie wiadomości!!! Jak dobrze, że wszystko super!!! Wyczekałaś i wywalczyłaś to swoje malutkie szczęście!!! ❤️I niech już mały miś nie stresuje Mamusi. Dużo nudy od teraz do szczęśliwego końca kochana!!!

ŚLIWECZKO TAAAK SIĘ CIESZĘ🥰🥰🥰 Super wiadomości- i tak piknie ma być aż do samiuśkiego końca😘😘😘
No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem :) :) :)

No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem :) :) :)
Powieś sobie to usg w widocznym miejscu. Będzie Ci przypominać że jesteś w ciąży i wszystko jest już ok😘

Pewno jeszcze długo będzie to uczucie..to chyba normalne.Ale przyjdzie ten czas;)
A tymczasem odpoczywaj Kochana i dbaj o Was😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry