reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz mieszkam pod Bristolem w W-s-M a w Bristol pracujemy ;) ja już raz z emigracji wracałam w 2010 roku po ponad 4 latach więc wiem że nie łatwo wrócic...
O sorry to nie do mnie było :rofl2: :D Lecze się w Invicta Gdańsk.. Tzn tam mam mrozaki z 2013 i jeśli miałabym znów stymulacje robić to już napewno nie u nich.. Są jak korporacja!
KIR możesz wysylkowo w Medgen zrobić a resztę badań to dzwon i zapytaj bo już nie pamiętam gdzie w Trójmieście.. Ja je u docenta w APC zrobiłam

O sorry to nie do mnie było :rofl2: :D Lecze się w Invicta Gdańsk.. Tzn tam mam mrozaki z 2013 i jeśli miałabym znów stymulacje robić to już napewno nie u nich.. Są jak korporacja!
KIR możesz wysylkowo w Medgen zrobić a resztę badań to dzwon i zapytaj bo już nie pamiętam gdzie w Trójmieście.. Ja je u docenta w APC zrobiłam
Aha rozumiem. Ja tez się leczylam w Invicie we Wrocławiu ale nie polecam . Naciagaja i tyle. W czwartek porozmawiam z lekarzem i działam 😉Mam nadzieję ze jest szansa i w końcu uda się spełnić nasze największe marzenie❤

@sandra777.12 a jakim protokołem leciałas długim czy krótkim ?
Miałaś ilu dniowy zarodek transferowany ?
Kiedy testujesz ? Masz jakieś weryfikacje w tym czasie w klinice ?
Miałam długi protokół ;)
Transferowany miałam 3 dniowy (nasz jednymi skarb)
A co do testowania to myśle, że zrobię to 12.12 ;)
Mieszkam za granicą i we wtorek wracam, więc wszystko zrobię tam ;)
Ale pewnie jeszcze we wtorek zrobię sobie progesteron i estradiol 😊 tak dla siebie, jak tam wygląda sytuacja. A jak U Ciebie ?

reklama
My w blisko Cambridge . A skad jestes z Polski?

Kraków 🥰 piękny Kraków ale nie mam tam
Już nikogo, cała bliska rodzina jest w Uk
Do Polski jeździmy pod Szczyrk bo męża mam z tamtąd a klinika w Bielsku Białej i Katowice Gyncentrum. Lecę na koniec tego miesiąca zrobić wymazy i po leki do stymulacji. Mam nadzieje ze ogarnę wszystko w półtora dnia [emoji51]
Styczeń będzie tu na forum gorącym miesiącem 2020 no chyba większość z nas wtedy właśnie podchodzi do ivf

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry