Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez zawsze mam z tym problem, bo u mnie czasami plamienia trwaja kilka dni, czasem okres jest caly "brazowy" i nie widze krwi aby od tego dnia liczyc.. jak mam brac leki to modle się o ta krew. Ale kiedys jedna lekarka mi powiedziala,ze skoro mam takie brazowe okresy to 1dc mam liczyc jak beda naprawde mocne te plamienia.. jak okres.Dziewczyny podpowiedzcie proszę, czy jak się odstawi antyki i przychodzi plamienie to od kiedy liczy się 1dc... Od pierwszego dnia jak jest plamienie czy od dnia kiedy @ rozkreci się na dobre?? Jest to dla mnie ważne żeby ustalić od kiedy ten 1dc liczyć i kiedy estrofem zacząć przyjmować (mam od 2dc...)
Na fb, zrobiłam Ci zrzut ekranu, dodaj się do grupy i tam zapytaj może się ktoś zamieniHej, Czy może ktoś mi podpowiedzieć gdzie znajdę dziewczyny które chcą zamieniać się terminami wizyt u docenta Pasnika?
No ja właśnie pamiętam że lekarz mówił kiedyś żeby dnia plamienie nie liczyć jako 1dc.. Mi sie zawsze coś rozkręca ale po antykac nie jest skapa i dłużej najpierw plamie ... Dzięki za podpowiedź!Ja tez zawsze mam z tym problem, bo u mnie czasami plamienia trwaja kilka dni, czasem okres jest caly "brazowy" i nie widze krwi aby od tego dnia liczyc.. jak mam brac leki to modle się o ta krew. Ale kiedys jedna lekarka mi powiedziala,ze skoro mam takie brazowe okresy to 1dc mam liczyc jak beda naprawde mocne te plamienia.. jak okres.
Dziewczyny podpowiedzcie proszę, czy jak się odstawi antyki i przychodzi plamienie to od kiedy liczy się 1dc... Od pierwszego dnia jak jest plamienie czy od dnia kiedy @ rozkreci się na dobre?? Jest to dla mnie ważne żeby ustalić od kiedy ten 1dc liczyć i kiedy estrofem zacząć przyjmować (mam od 2dc...)
Ale zaczepna Franca dzisiajnie lubie byc SCISKANA![]()
Wzajemnie!!! Mi się skojarzyło że świętamiDobrej nocy. Spokojnej![]()
Ale zaczepna Franca dzisiajTo masz ode mnie buziaka
Buziaka od Maksika z glutem nie proponuję
![]()
U nas drugi, więc jest już trochę mniej paniki. Trzymajcie się cieplutko!!! Glucie znikaj!!!A to witam w glutowej krainie! U nas pierwszy katar, i dzidzia i mama zdezorientowana![]()