Liliana87
Fanka BB :)
Hej kochana!!! Jak się czujecie? GratulacjeJa mam podobnie. W wolnej chwili zaglądam i podczytuje, ale teraz już jest bardzo mało czasu, uroki kp na starcie [emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kochana!!! Jak się czujecie? GratulacjeJa mam podobnie. W wolnej chwili zaglądam i podczytuje, ale teraz już jest bardzo mało czasu, uroki kp na starcie [emoji28]
Haha faktycznie jest, chociaż szczerze mówiąc myślałam że jest starsza, a ma podobno 43 lata.Jezuuuu, a ja dopiero dziś się dowiedziałam, że kuźwa nawet Edzia z Królowych Życia jest w ciąży. No to teraz wszyscy są oprócz mnie
![]()
Ja to nawet do poniedziałku zaczekamOficjalnie kalendarz zacznie dzialac od jutra. Musze troche nad nim popracowac. Tez jestem zapracowana kobieta![]()
Dżizas co Wy oglądacie?Haha faktycznie jest, chociaż szczerze mówiąc myślałam że jest starsza, a ma podobno 43 lata.
Ja też tak myślałam, niby jakoś źle nie wygląda ale dałabym jej min 5 lat więcejHaha faktycznie jest, chociaż szczerze mówiąc myślałam że jest starsza, a ma podobno 43 lata.
No dokładnieJa też tak myślałam, niby jakoś źle nie wygląda ale dałabym jej min 5 lat więcej
7 dni leczony i UWAGA 7 dni nieleczonyA ile trwa taki katar u dzidziusiow? Tyle co męski katar?![]()
Zdrówka dla was!
Ej, ej ej, ja tylko czasami sobie obejrzęDżizas co Wy oglądacie?Nazwa mi się obiła o uszy, ale to tyle. Nie nadążam za tą kulturą
![]()
Ja rownieżDżizas co Wy oglądacie?Nazwa mi się obiła o uszy, ale to tyle. Nie nadążam za tą kulturą
![]()