reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc Dziewczyny w NOWYM ROKU:-)

Kate
,przykre,ze test nie wyszedl ale zrob bete. Trzymam kciuki, aby Cie mile zaskoczyl jej wynik :tak:

Pingwinek, ja zauwazylam,ze od momentu jak zaczelam in vitro moje cialo ueglo zmianom i rowniez przybralam na wadze. Brzuchol mam taki,ze z profilu wygladam na 3 miesiac ciazy.

MILEGO DNIA!!!

Kate przykro mi z powodu Twojego testu :-( ale jest jeszcze światełko nadziei, bo nie wszystkim dziewczynom takie testy wychodziły, a beta jednak była - trzymam kciuki, aby i Twoja betka była na plusie &&&&&&&

Dziekuje, jestescie Kochane, jutro juz bede wiedziala na100%, wiem, ze testy czasami nie wychodza... Do jutra moge jeszcze zyc nadzieja, ale i tak dzien mam przeplakany praktycznie..

Jo.M. - dostaniesz klapsa za takie podejście. Jak nie ma sensu? Ja miałam jeden zdrowy pęcherzyk pobrany, zapłodnił się i byłam w ciąży niestety nie przetrwała, ale byłam. Jakbym myślała tak jak ty to bym sobie całkiem odpuściła starania.

Madzialenak - super wieści. Cieszę się, że ci się udało. Teraz tylko 8 m-cy i maluszek będzie już z Tobą:tak:.

pingwinek - witaj :)... miło, że do nas dołączyłaś.

Witajcie.
Kate071 mam nadzieję że jednak wynik bety będzie dodatni.

Ja już zakupiłam testy ciążowe, choć jeszcze nie zaczęłam stymulacji. Coraz mocniej się denerwuję, wiedząc ile czynników musi się zgrać, żeby wszystko było dobrze to można oszaleć. Najchętniej bym zasnęła i obudziła się na testowanie.
Teraz mi chodzi po głowie, ile zarodków podać.

reklama
Pozdrawiam Was w sylwestrowo-karnawałowym klimacie :-)

321133_10151343717114819_714823711_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry