Basik12
Zaangażowana w BB
. Kurcze , nie pamietam tyle tych badan było .... bede musiała sie dokopać do wyników co mamA miałaś jakieś badanie w kierunku trombofili robione bo jak nie to ciężko będzie to ustalić raczej do kiedy brac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Kurcze , nie pamietam tyle tych badan było .... bede musiała sie dokopać do wyników co mamA miałaś jakieś badanie w kierunku trombofili robione bo jak nie to ciężko będzie to ustalić raczej do kiedy brac
Powiem Ci że też się kiedyś nad tym zastanawiałam, ale nie mam pojęcia czy samemu można jako s to stwierdzić...Tak się zastanawiam że często się zdaza że będąc w ciąży idzie się na wizytę i okazuje się że serduszko nie bije. Z czego to może wynikać? I czy jakoś można to wyczuć?
Ja mam przyjmować całą ciążę.Cześć dziewczynytrzymam kciuki za Was wszystkie
i wiem , ze każda z Was zobaczy w koncu pozytywna betę
Ja nie dowierzałam do końca i stało sie 7 tydzien leci !
mam do Was pytanie czy wiecie moze do kiedy sie przyjmuje zastrzyki przeciwzakrzepowe ?
Pamiętaj że to mogą być właśnie te dwie! Głowa do góry będzie dobrze.
Z całych sił. Chucham i dmucham. Musi być dobrze.
Samemu nie można. Chyba że jest się ginekologiem i się samej sobie przyłoży głowice aparatu usg do brzucha. Czytałam artykuł Nikoli (mamy ginekolog) jak u niej tak było właśnie. Strasznie smutno się czyta coś takiego... Artykuł jest chyba na stronie fundacji Ernesta. Tam też więcej o poronieniach znajdziecie zapewne.Powiem Ci że też się kiedyś nad tym zastanawiałam, ale nie mam pojęcia czy samemu można jako s to stwierdzić...
Ale masz fajnieCześć dziewczynytrzymam kciuki za Was wszystkie [emoji3059]i wiem , ze każda z Was zobaczy w koncu pozytywna betę [emoji294]️Ja nie dowierzałam do końca i stało sie 7 tydzien leci ! [emoji1768][emoji3059]mam do Was pytanie czy wiecie moze do kiedy sie przyjmuje zastrzyki przeciwzakrzepowe ?
Można. Ja tak zrobiłam. Wyniki ok. bo beta przyrastała. Choć zdaje sobie sprawę że jakieś różnice mogły być ale bez przesadyDziewczyny, szybkie pytanie - czy kolejną betę mogę zrobić w innym laboratorium? W tej, do której teraz chcę podejść ma normalne warunki dla wózków. Poprzednim razem musiałam dzieciaki zostawić w odległym korytarzu. Wózek się nie mieścił. A pierworodny urządził mega awanturę...