Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Murawa podziwiam CięMi to nawet nie chce się tyłka zchylic po okruszek na ziemi a ty takie mocne postanowienia na wiosnę
![]()
No właśnie w to się idzie mega wkręcić.Przyjemnosc zdrowie poprostu super sprawaNa razie to nie ma cooo podziwiaćja nie jestem mocna kompletnie w postanowieniach. Ale teraz dodatkowa mobilizacja jest mój Małż, który muuusi zrzucić trochę kilo. Także generalnie to dzięki tej Gnidzie Przebrzydłej...
Ale! ☝Zaczynam się wkręcać w to![]()
Dzięki, to strasznie miłe
Dzięki, to strasznie miłeSiedzę na przystanku i będę beczeć że wzruszenia. Oddałam krew, czekam na wyniki.
Witaj. U mnie w klinice nigdy tego nie zastrzku nie proponowali wiec nie pomoge ale dziewczyny napewno wyjasnia. Chodzi tutuaj chyba o wywolanie owulacji. Sporo dziewczyn na forum transferuje z tym zastrzykiem. Zostan z nami własnie wpisalam cie do kalendarza to bedziemy trzymac kciuki za CiebieCześć wszystkim
Nie wiem czy mnie kojarzycie, kiedyś na chwilkę się tu ujawniłam.
Krótko przypomnę: leczymy się z mężem od 4 lat, 3 pełne stymulacje, 5 transferów i beta zawsze <1. Ja mam 30 lat, endometrioze, poza tym wszystko ok, korzystaliśmy z nasienia dawcy.
Przed obecnym transferem podjęłam leczenie u Profesora Malinowskiego, jestem po 4 szczepieniach i dostałam zielone światło do transferu.
Aktualnie jestem 2dpt 5dniowej blastki, został nam jeden mrozaczek i jak teraz nie wyjdzie i z z tym kolejnym to już koniec, nie mamy już ani kasy ani siły na cokolwiek jeszcze poza tym już chyba przeszłam wszystkie możliwe drogi.
Jestem na estrofemie, lenzetto, utrogestanie, duphastonie, progesteron besins, crinone, encortolon, fraxiparine, acard, accofill. Miałam wlew intralipid i atosiban.
PO transferze (nie mam pojecia dlaczego? Może któraś z Was mi wyjaśni?) Dostałam zastrzyk ovitrelle, nie rozumiem.jego zasadności poza tym że jedynie może mi zafałszować wyniki testu. Przed punkcja rozumiem zastrzyk, ale po transferze? Nie wiem. No i testuje 13 w piątek. Trzymam kciuki za nas wszystkie![]()
Możesz beczeć. Przy takich poziomach hormonów to czasem nawet wskazaneDzięki, to strasznie miłeSiedzę na przystanku i będę beczeć że wzruszenia. Oddałam krew, czekam na wyniki.