reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie. Jak nam 3 4 razy nie wyjdzie to z miejsca biorę az. Gdyby ich nie było zostalibyśmy zupełnie bez żadnej opcji nia ciążę.
Dziewczyny ale AZ to bardzo ważna decyzja i nie da się jej od tak podjac tylko dlatego że kilka razy się transfer nie udał.. To jeśli lekarz daje szansę komorkom albo nasieniu przynajmniej to można walczyć dalej z KD albo dawca nasienia.. Tu nie chodzi chyba tylko o to żeby być w samej ciąży za wszelką cenę ale chodzi nam o dziecko, prawda.. To super że takie opcje są ale to jest ważna decyzja która trzeba bardzo dobrze przemyślec uważam..

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale AZ to bardzo ważna decyzja i nie się jej od tak podjac tylko dlatego że kilka razy się transfer nie udał.. To jeśli lekarz daje szansę komrokom albo nasienie przynajmniej to można walczyć dalej z KD albo dawca nasienia.. Tu nie chodzi chyba tylko o to żeby być w samej ciąży ale chodzi nam o dziecko, prawda.. To super że takie opcje są ale to jest ważna decyzja która trzeba bardzo dobrze przemyślec uważam..

Jeśli jest dobre nasienie to warto iść w stronę kd i odwrotnie. Na dawce nasienia czy dawczynię komórek nie czeka się już miesiącami. Super, że jest też opcja adopcji zarodka. Każda z tych dróg uważam, że wymaga porządnego przepracowania wraz z partnerem i podjęcia dojrzałej decyzji😘

Leczę się w Almere w szpitalu a transfer mieliśmy w Amsterdamie .lekarz rodzinny powiedział mi ,że jestem pacjentka szpitala i nie może wystawić skierowania na hormony ,że muszę do swojego ginekologa.zastanawiam się czy holenderze też by tak powiedzial...

Ostatnia edycja:
Leczę się w Almere w szpitalu a transfer mieliśmy w Amsterdamie .lekarz rodzinny powiedział mi ,że jestem pacjentka szpitala i nie może wystawić skierowania na hormony ,że muszę do swojego ginekologa.zastanawiam się czy holenderze też by tak powiedzial...
Ja bym chyba już bety nie robiła i doczekała do następnej wizyty.Strasznie to trudne ale chyba innego wyjścia nie ma.Mozesz się skonsultować z innym lekarzem żeby potwierdzić lub uzyskać inne informacje jeśli nie masz zaufania do tamtego .Trzymaj się dzielnie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry