reklama

Kto po in vitro?

Przypomnij, który to dpt? Kurcze, na prawdę się cieszę, że Ci się udało :)
BTW u mnie ból brzucha jak na okres, zwariuję do czwartku, chyba, że wcześniej dostanę @...

Chyba nie powinnaś dostać jak bierzesz tabletki?
Dzisiaj był 9dpt 4 dobowej moruli.
Mnie również jakoś za specjalnie nie bolą piersi, dziś rano i wczoraj wieczór bóle menstruacyjne... wiec to może dobry znak?

reklama
Potrzebuję żeby mnie ktoś trzasnal w lep i to porządnie... 29 listopada mieliśmy wizytę i wszystko było super git kolejna 23 grudnia takie wstępne prenatalne. I już nie mogę do tego czasu wytrzymać bo to jeszcze 2 tygodnie i zastanawiam się nad wizyta gdzieś na miejscu u ginekologa. Strasznie boję się że tego 23 zajedziemy a tam już serduszko nie będzie bić :( z objawów mdłości i zdaza się też rozmowa z kibelkiem bolące i swedzace piersi choć dziś już mniej i czasem bóle podbrzusza. Czy ja jestem normalna?
Też tak mam🙂 wizytę mam tak jak ty 23 dopiero i głupie myśli w głowie....ale z 2 strony co ma być to będzie i na to już nie mamy wpływu, trzeba zająć głowę czymś innym i przeczekać te 2 tygodnie 😉

No dokładnie. Ja byłam 3 dni w szpitalu i w tym czasie na mojej sali były 3 poronienia aż płakałam razem z tymi dziewczynami. A dziś się tak dobrze czuje ze się oczywiście zastanawiam czy wszystko jest ok :( raczej jak by miało cis być nie tak to wolałabym się dowiedzieć teraz niż tuż przed świętami :(
Kochana nic nie zrobisz ... cała ciąża jest stresem. Jest tak upragniona, że czasami człowiek boi się po prostu pierdnąć ..
zobacz ile już przeszliście. Twoje dzieciątko rośnie i czeka żeby Ciebie zobaczyć;) nie dokładaj mu stresu (wiem łatwo mi mowić)
Trzymaj się ;*

A przypomnisz który to Twój transfer i co jest przyczyną niepłodności? Ciężko mi spamiętać historie wszystkich dziewczyn, a skleroza u mnie postępująca [emoji16]

To było moje pierwsze podejście do ICSI.
1 morula m2 4 dobowa.
Krótki protokół 4 pecherzyki, 3 komórki dojrzałe, 2 zdegenerowane i jedna podana- zero mrozakow- wszystko albo nic, ze tak powiem.
Przyczyny- wrogość śluzu- moje 4 inseminacje nieudane. Reszta super podobno, podstawa męża tez. Po 4 IUI zrobiona fragmentacja DNA i tam ze skali od 1 do 15 wynik męża 17- stad tez decyzja o ICSI. I to by było na tyle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry