reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kuwa 40 zł do góry 😡😡😡
Czytałam gdzieś, że niby można na samej luteine, zwiększonych dawkach plus lutinus i cosik tam jeszcze. Ja chyba jednak wolę się kuć😱😱😱Jakoś mam wrażenie, że zawsze i tak za mało tego proga mam🤔🤔🤔
Kochana ja to samo! Przy każdym transferze biedny ten progesteron. A teraz była owulacja i prolutex i jest 29,55 mg/ml. Nigdy takiego nie mialam. Więc trudno trzeba zacisnąć ząbki i się kuć, jakoś przeżyć kolejny wzrost cen wszystkiego!

Kochana ja to samo! Przy każdym transferze biedny ten progesteron. A teraz była owulacja i prolutex i jest 29,55 mg/ml. Nigdy takiego nie mialam. Więc trudno trzeba zacisnąć ząbki i się kuć, jakoś przeżyć kolejny wzrost cen wszystkiego!
No ja już przetestowałem jechanie na samej luteinie i daje radę. Ale prolutex też teraz mam wiec jak tylko nabędę to i jego będę brać. Tym razem na bogato będzie 😊Tyle to mogę sobie zaszaleć 😂

reklama
Może rzeczywiście niepotrzebnie się denerwuje. Ale musicie mi wybaczyć, przyjmuje takie dawki leków, że raczej mam sama siebie dość.
Ja tak bardzo ufam mojej Pani Doktor, że wiem, że robi wszystko co w zakresie jej wiedzy i możliwości by mi pomóc i jej nie zmieniam :) zawsze się troszczy, pyta, pisze SMS, a porównuje jej działania z tymi z Novum i nie różnią się właściwie niczym, jeśli chodzi o metody leczenia i przepisywane leki.
Zaufanie do lekarza to podstawa. Sama pracuje z pacjentami więc wiem, że to ma ogromne znaczenie :)
Nic się nie denerwuj :) nagietka czasami jak to sama określiła ma dość wybuchowy charakter ale zawsze stara sie nam służyć dobrym słowem i radą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry