Mialam identyko pożyczony od znajomej.Moj synuś uczył się przy tym chodzić i strasznie się tym ładnie bawiłJa miałam to i bardzo polecam. Stolik gdy dziecko małe, potem pchacz.
Zobacz załącznik 1056004
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam identyko pożyczony od znajomej.Moj synuś uczył się przy tym chodzić i strasznie się tym ładnie bawiłJa miałam to i bardzo polecam. Stolik gdy dziecko małe, potem pchacz.
Zobacz załącznik 1056004
@Dakita30 i @s.ols3404 mooooże dzisiaj lekarz zadzwoni ale bardziej obstawiałabym na jutro (nie mieszkam w pl)
Niestety .. tu jest KongoAhhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
To czekanie jest wykańczające
A ból brzucha może być i na ciążę i na jej brak... Nieugadniesz.... Te objawy to właśnie zwiastują wszystko i nic... Każda ma trochę inaczej.
Dzięki [emoji4] ale zaczniemy przed wakacjami, muszę chwilę odsapnąć psychicznie. A co u Ciebie? Jak doktor P?
Lekarza nie zaleca tego typu sprzetow
Niestety .. tu jest Kongo [emoji23]
No właśnie jeśli traktować to jako taki stolik przy którym można się bawić to pewnie spokoMialam identyko pożyczony od znajomej.Moj synuś uczył się przy tym chodzić i strasznie się tym ładnie bawił
Wiem, wiem .. ale w głowie gonitwa myśliAhhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
To czekanie jest wykańczające
A ból brzucha może być i na ciążę i na jej brak... Nieugadniesz.... Te objawy to właśnie zwiastują wszystko i nic... Każda ma trochę inaczej.