• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Beta negatywna. Kazali udać się do dr.Pasnika ja kompletnie nie wiem gdzie go szukać. Pomożecie?
Masakra 😔 Strasznie mi przykro😔
Do Paśnika zapisy ruszają 16 grudnia - ja też czekam aby się zapisać.
Tu masz kontakt do Łodzi

reklama
Dziewczyny mam wynik, dziś 8dpt
Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

Niestety boje się, bo wczoraj resztki progesteronu zabarwione na brązowo, dziś już plamie na czerwono. Lekarka napisała że zastrzyk nie mógł aż tak wysoko zafałszować wyniku bety i to ciąża, estradiol i progesteron ok, ale nic nie napisała o plamieniach. W poniedziałek powtarzam betę...
Jednak mimo wszystko, jestem SZCZĘŚLIWA bo gdyby dziś beta była nadal <1 to nie miałabym już na nic nadziei, a tak ciągle ją mam..

Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

Niestety boje się, bo wczoraj resztki progesteronu zabarwione na brązowo, dziś już plamie na czerwono. Lekarka napisała że zastrzyk nie mógł aż tak wysoko zafałszować wyniku bety i to ciąża, estradiol i progesteron ok, ale nic nie napisała o plamieniach. W poniedziałek powtarzam betę...
Jednak mimo wszystko, jestem SZCZĘŚLIWA bo gdyby dziś beta była nadal <1 to nie miałabym już na nic nadziei, a tak ciągle ją mam..
Dakita beta piękna ciàżowa. Gratuluje.

Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

Będzie dobrze !! Trzymam kciuki żeby wszystko było już z górki ;)

reklama
A gdzie on przyjmuje?
Myślę Kochana, że po tylu latach immunologia jest bardzo wskazana i naprawdę daje szansę, że się uda. Ja się zdecydowałam na Profesora Malinowskiego i szczepienia. Nie wiem czy to dzięki niemu- ale na 6 transferów pierwszy raz mam betę pozytywną. Tu dziewczyny też polecają bardzo doc Paśnika, ja go nie znam więc nie mogę się wypowiedzieć , ale myślę że niezależnie od tego którego z Nich wybierzesz to dadzą Ci jakaś nową drogę leczenia a więc nową szansę na ciążę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry