Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny ja tak cały czas myślę o poniedziałku, gdybym została do wieczora będzie to dla mnie długi dzień, z Gdańska wracam jakieś dwie godziny, będę się oczywiście cały czas zastanawiać czy psinka nic mi nie zjadła w mieszkaniu i jak wytrzymuje jej pęcherz ... chyba nie dam rady wyczekać tylu godzin :-( mam nadzieje,że mi wybaczycie ... potem znowu będę w Gdańsku 18 stycznia, wizytę mam na 15stą , będzie to piątek
Nie czuję się najlepiej po zastrzykach, ale zaciskam zęby... Jeśli nie za pierwszym razem, to za kolejnym - musi się udać... I jestem pewna, że Wam się też uda!
!! super!
łącznie 16 dni zastrzyków
nie wspomne nawet ile to $ tym razem mnie wyszło
ale estradiol dziś prawie 2400 i jest 13 pęcholi już
jeszcze mają 17, 18 mm niektóre 15 dlatego jeszcze dwa dni menopurek. Qcze że u mnie to do 3 razy sztuka się sprawdziło
ale oczywiście wszystkie recepty nawet cholerna luteina bez ryczałtu a zawsze była z ryczałtem, ręce opadają
Dziewczyny od kiedy encorton brałyście bo mój dr już próbował się wycofać z podania mi encortonu, ale nie dałam się ;-)