Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperJa już po, kropek się rozmroził bardzo ładnie, tak wiec sen nie był proroczy, uffZ ostatnim kropkiem, tym z 6.doby, wracamy do domu
Jakoś jestem spokojna. Będzie co ma być. Tak czy inaczej z moim lekarzem widzę się 7.01.2020,wiec może to mi daje taki spokój. Że plan jest. W każdym razie trzymam za Was kciukasy!!!
@Dakita30 dzięki za piosenki, robią robotę![]()
Oooo No to szczerze „już niedługo”27 marca wiec staram sie do tego czasu wszystko pozałatwiać, jutro jadę na zakupy chce do konca roku juz przygotować cały pokoj zeby nie dźwigać i skręcać jak juz bede miała gigantyczny brzuch :-), po świętach bede miała tydzien wolnego to akurat poświęcę to na urządzenie pokojuA co tam u ciebie? Mi teraz czas tak szybko leci ze nie wiem jaki jest dzien...
Tak chodzi o same leki. Bo 10 stycznia mam wizytę startową i chciałabym tak mniej więcej wiedzieć na jakie koszta się przygotować.Ale jej chyba chodzi o dofinansowanie do leków a nie procedury; )
Oj tak sie cieszeOooo No to szczerze „już niedługo”
To masz teraz te najlepsze rzeczy do pozałatwianiaja nie mogę się doczekać kiedy będę mogła już to wszystko robić.
A będzie chłopczyk czy dziewczynka ? I czy imię wybrane ?![]()
U mnie kochana wyszło słońce4 transfer ten szczęśliwy
Jestem aktualnie pod koniec 5 tygodnia
![]()
Tak pozostałe wyniki są w normieAle chodzi o mocz?
Dziewczyny nie wiem czy was pytałam a jeśli tak to nie pamietam . Powiedzcie mi czy stymulacja podnosi hormony tarczycy ? Moja endo się obawia stymulacji bo mam nadczynna tarczyce i uregulowana jest na małej dawce leku i endo chyba się boi ze stymulacja pogorszy moje wyniki ( tsh spadnie )
Być ubezpieczonym w NFZ i AMH min 1
Dofinansowanie do 3 stymulacji
Dziewczyny jeśli się mylę poprawcie mnie.
Oj tak już się doczekać nie mogęO jejku jak cudownie co za emocje. Przed Tobą piękne chwile niezapomniane.
Wow ale szybko i u Ciebie kochana zlecialy te tygodnie27 marca wiec staram sie do tego czasu wszystko pozałatwiać, jutro jadę na zakupy chce do konca roku juz przygotować cały pokoj zeby nie dźwigać i skręcać jak juz bede miała gigantyczny brzuch :-), po świętach bede miała tydzien wolnego to akurat poświęcę to na urządzenie pokoju ❤ A co tam u ciebie? Mi teraz czas tak szybko leci ze nie wiem jaki jest dzien...
Niestety z gravesem w pakiecieA jeśli mogę zapytać jakie masz traby ? Czy poprostu masz nadczynność bez gravesa w pakiecie ?