kochanka328
Fanka BB :)
Mocne kciuki trzymamKrew oddana, test rano też zrobiłambladziuch wyszedł, ale tylko bladziuch. Wczoraj przespałam całe popołudnie. Raz mi zimno, a raz policzki jak buraczki. Trzymajcie proszę kciuki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mocne kciuki trzymamKrew oddana, test rano też zrobiłambladziuch wyszedł, ale tylko bladziuch. Wczoraj przespałam całe popołudnie. Raz mi zimno, a raz policzki jak buraczki. Trzymajcie proszę kciuki
![]()
O której będziesz mieć wynikiMocne kciuki trzymam![]()
O której będziesz mieć wynikiKrew oddana, test rano też zrobiłambladziuch wyszedł, ale tylko bladziuch. Wczoraj przespałam całe popołudnie. Raz mi zimno, a raz policzki jak buraczki. Trzymajcie proszę kciuki
![]()
Wczoraj usunęłam przed 20, po prostu padłam...relanium robi robotę@Netiaskitchen co tam sobie porabiasz? Jak sie czujesz ?❤
Około 15 ostatnio miałamO której będziesz mieć wyniki
Ja miałam razem z histeroskopiaMam pytanie do Was
Która z Was miała laparaskopie?
Lekarz zaproponował albo hssg albo laparo
Zdecydowałam się na to drugie
Jak Wasze doświadczenia ? Co to dało ?
Dziewczyny !!
Poszłam na usg bo teraz jest jakoś inaczej ze robią położne prEd wizyta u lekarza i nagrywają to dla niego lub coś.
One mnie 10 razy pytały czy miałam podany jeden zarodek!
Wychodzi na to ze mam dwa pecherzyki!
Jestem w takim szoku ! Ja nawet nie wiedziałam ze jest możliwość ciąży bliźniaczej przy jednym!
Podpowiedzcie !
Jestem w takim szoku ze prawie z fotela spadłam.[emoji79][emoji85]Zobacz załącznik 1058225