• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja św pamięci babunia całe życie powtarzała, że ludzi poznaje się po tym, jak traktują zwierzęta. I powiem Wam, że to mi się już wiele razy sprawdziło :). Nie znam dobrego człowieka, który nie lubi zwierzaków
Ja sie za takiego uwazam. [emoji6]
I niestety spotkalam mase ludzi na swojej drodze, ktorzy wola zwierzeta niz ludzi i coz, nie po drodze mi z takim typem.

Dziewczyny u mnie jakaś lipa... Estradiol tylko 184 w 16dc stosowania 2 x 1 estrofem... Sprawdzałam poprzednie wyniki i miałam 1200 dwa razy... Rano nie zaaplikowalam estrofemu może dlatego niski taki wynik?? Nigdy z endo nie miałam problemu a tu taka lipa. :( boję się że odwołał wtorkowy transfer.. Chyba że zwiększy mi kilka krotnie dawkę estrofemu na te 5 dni do transferu??? Co sądzicie?? Jestem trochę podlamana...
A bierzesz dopochwowo ?? Podobno lepiej się wchłania

Ja sie za takiego uwazam. [emoji6]
I niestety spotkalam mase ludzi na swojej drodze, ktorzy wola zwierzeta niz ludzi i coz, nie po drodze mi z takim typem.
W żadną stronę nie można przeginać, we wszystkim musi być jakaś równowaga. Nie każdy musi kochać zwierząta, ale trzeba je po prostu szanować i nie można ich świadomie krzywdzić, tak samo jak i ludzi. Wiesz o co mi chodzi, prawda? Często nie potrafię przelać myśli na kompa :p

W żadną stronę nie można przeginać, we wszystkim musi być jakaś równowaga. Nie każdy musi kochać zwierząta, ale trzeba je po prostu szanować i nie można ich świadomie krzywdzić, tak samo jak i ludzi. Wiesz o co mi chodzi, prawda? Często nie potrafię przelać myśli na kompa :p
Jasne, ze wiem.
Ja nie lubie, sa mi obojetne, ale krzywdy bym nie zrobila.
Natomiast jak slysze (a zdaza sie), ze ludzie powinni wyginac i zrobic miejsce zwierzetom to polecilabym dobrego psychiatre [emoji38]

reklama
Dziewczyny ja to chyba osiwieje do tego porodu (a daleka droga)
Dzisiaj zobaczyłam delikatne plamienie .. mam nadzieję, że to przez mój niski progesteron 😞 brzuch boli mnie jak na okres, ale to chyba normalne ?
Dołożyłam jeszcze jedną luteinę, narazie nic nie ma. Tylko resztki lutinusa są albo różowe albo brązowe. Teraz biorę 360 mg progesteronu
A w którym jesteś TC? Mi lekarz mówił że do 12 TC to normalne, chyba że masz skórcze i mocno krwawisz to wtedy na IP najlepiej podjechać, ja miałam mocne krwawienie w 6 TC ale na szczęście okazało się że wszystko ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry