reklama

Kto po in vitro?

Oj tak znany, a jakże ;) Wracając do tematu podejmowania decyzji o zrobieniu badań, czy wybieraniu kliniki ;) Kiedy to było :) Ja wogole nie mialam problemu z mezem zeby zobil badania, a niestety znam przypadki gdzie mezczyzni sie calkowicie blokowali na sama mysl o zbadaniu nasienia. Z czego to wynika ze kobiety sa silniejsze, bardziej zdeterminowane i gotowe do poświecen ? Fajnie ze jestes blisko ze swoja bratowa. Ja za swoja nie przepadam. tzn toleruje ale trzymam na dystans i nigdy z nia nie wchodze na trudniejsze tematy. Ona jest kierownikiem reklamy w bardzo znanej sieciowce w Poznaniu. I wyzej sr...aaa niz sie ma hehehehe A daleko jej do idealu. Wygladem tez nie grzeszy 😋😋😋 (bosssze gdyby ona to przeczytała):angry::angry::angry: dlatego probuje nadrobic śmiechem, a smieje sie jak kaczka :-D:-D i strasznie sie popisuje. Wszedzie jej pełno i przerywa jak sie cos mowi. Dla mnie to brak kultury i wogole bardzo mnie mecza takie osoby. Ale ze wzgledu na meza i rodzine staram sie jak moge :-D zeby jej czyms nie dowalic :-D No... taka mała dygresja przed swietami.

reklama
Teraz siedzę w kolejce do gina po leki. Pewnie zrobi usg czy nie ma jakiejś mendy. No i jak się pojawi @ to pojade do kliniki. A myslisz,ze po takiej wywoływanej miesiące transfer moze miec mniejsze szanse na powodzenie??
Myśle ze to nie ma znaczenia. Tak jak ci lekarz powiedział @ to @ i nie wazne czy wywołane lekami. Wazne ze złuszcza sie endometrium i zaczyna sie nowy cykl. Na logike to wlasciwie nie ma żadnego znaczenia. Bedziesz miala wywoływany duphastonem? To progesteron, ktory i tak bierzemy w wiekszej ilosci przed i po transferze ?
No moj tez potrafi sie tego najesc. Mmogłby sobie wszystkiego odmowic byleby tylko ta potrawe zjesc :) Nie rozumiem :) Mi nigdy karp nie smakuje tak bardzo jak w ten jeden wieczor.

Załączniki

• IMG_20191223_183320.jpg
    IMG_20191223_183320.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 139
reklama
Myśle ze to nie ma znaczenia. Tak jak ci lekarz powiedział @ to @ i nie wazne czy wywołane lekami. Wazne ze złuszcza sie endometrium i zaczyna sie nowy cykl. Na logike to wlasciwie nie ma żadnego znaczenia. Bedziesz miala wywoływany duphastonem? To progesteron, ktory i tak bierzemy w wiekszej ilosci przed i po transferze ?
No moj tez potrafi sie tego najesc. Mmogłby sobie wszystkiego odmowic byleby tylko ta potrawe zjesc :) Nie rozumiem :) Mi nigdy karp nie smakuje tak bardzo jak w ten jeden wieczor.
Właśnie wróciłam od lekarza. Tak jak myslalam. Spora torbiel. Menda jedna. Tak, mam brać duphaston przez 7 dni 2x1 ale dr powiedziala, ze wszystko mam tak opuchnięte,ze az kipi i daje sobie rękę obciąć,ze okres przyjdzie w trakcie brania. Dlatego jutro zadzwonię do gamety, upewnie sie jak pracują do nowego roku i wtedy zacznę brać, może uda mi sie jakos wystrzelić A może samo przyjdzie...
Usiadlam jej na fotelu i mowie " Witam. To ja. Problem"..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry