Kiedy betujesz ??5 dniowy, dziś dopiero 3dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedy betujesz ??5 dniowy, dziś dopiero 3dpt
Czym się dokładnie martwisz? Przeliczyłam na jednostki, w których ja miałam wyniki w 2018 i miałam wyższe AMH. Mamy tu na forum kilka dziewczyn z bardzo wysokim AMH. Jakoś nam to w życiu nie przeszkadza. Nie wpływa drastycznie źle lub ekstremalnie dobrze na starania. Raczej inne czynniki mają większy wpływ na sukces.Hej dziewczyny odebralam wynik amh mam 54,93 pmol/L norma jest (4,11-58,00), wiem ze jest w normie ale czy ciut nie za wysokimam 35 lat, mialam laparoskopowo usuwanego guza z jajnika
W poniedziałek ale to uważam że tylko formalnośćKiedy betujesz ??
Trzymam mocno kciuki !!!5 dniowy, dziś dopiero 3dpt
Oby .. bo zejdę na zawał po ciągłym gapieniu się w gatki ..@sandra777.12 rozmawiałam dziś z moja lekarka i ona mówiła, że ja już będę schodzić z estrofemu, a ciążę mam wyliczona na 5t+2dni. Mniej więcej do 7tyg będę brać już mniejsza dawkę i mam skończyć estrofem. Także nie wiem jak Tobie lekarz zalecił, może już też będziesz mogła powoli odstawiać?
3 dniowy a co do immunologii to napisze w sobotę bo jutro w pracy jestem i nie mam jak tego zobaczyć
Jaka formalność?!? Ja tu kciuki trzymam i myślę że nie na darmoW poniedziałek ale to uważam że tylko formalność
Boje sie, ze to pcos, ja mam problem z poronieniami i teraz po tym wyniku boje sie troche, ze w ogole bede miala problem z zajsciem w ciaze, no ale jak piszesz, ze ok to moze dramatu nie maCzym się dokładnie martwisz? Przeliczyłam na jednostki, w których ja miałam wyniki w 2018 i miałam wyższe AMH. Mamy tu na forum kilka dziewczyn z bardzo wysokim AMH. Jakoś nam to w życiu nie przeszkadza. Nie wpływa drastycznie źle lub ekstremalnie dobrze na starania. Raczej inne czynniki mają większy wpływ na sukces.